Mobilní telefon Nokia 6303 classic

21. 5. 2009 15:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia 6303 classic přichází na český trh

Mobilní telefon Nokia 6303 classic

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Čekání na nástupce dnes zřejmě nejpopulárnějšího mobilního telefonu Nokia 6300 se blíží ke konci. Na český trh vstupuje Nokia 6303 classic, která vedle exkluzivních materiálů nabídne také velmi bohatou výbavu. Zájemci se tak mohou těšit na 3,2megapixelový fotoaparát a chybět nebude ani předehraná aplikace Nokia Mapy.

Nová Nokia 6303 classic staví na zavedeném receptu, který učinil ze společnosti Nokia světovou jedničkou v oboru. Telefon kombinuje funkčnost a nároky uživatelů, které jsou v dnešní hektické době nezbytné. Telefon se může pochlubit kovovým designem, díky němuž nejen krásně vypadá, ale je také velmi kvalitně zpracován. Cena 4 400 Kč zároveň řadí tuto novinku k cenově nejvýhodnějším nabídkám na trhu.

Tenká Nokia 6303 classic je ideální volbou pro uživatele, kterým plně vyhovují funkce stávajícího modelu Nokia 6300. Ve výbavě nechybí 3,2megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a dvojitým LED bleskem, který zvládá natáčet videa v televizním VGA rozlišení. Telefon je tak ideálním společníkem například na letní dovolenou, ze které si v něm můžete odvézt spousty jedinečných fotografií a také mnoho minut kvalitního videozáznamu.

Displej s úhlopříčkou 2,2 palce se může pochlubit QVGA rozlišením a dokáže zobrazit až 16 milionů barev. V telefonu nechybí ani předehrané Nokia Mapy, se kterými se nikde neztratíte. Nokia 6303 classic spojuje bohatou nabídku funkcí s výbornou výdrží baterie, díky které telefon vydrží na příjmu až dva týdny. Navíc lze díky standardnímu 3,5 mm konektoru připojit jakékoliv hudební příslušenství a rázem máte plnohodnotný hudební přehrávač, do kterého si můžete nahrát tisíce oblíbených skladeb.

Nemusíte se bát ani o volné místo, kromě vnitřní paměti nabídne Nokia 6303 classic také slot pro paměťovou kartu formátu micro SD až do velikosti 4 GB. Přímo v balení pak bude dodávána 1 GB karta, která bude pro uložení multimediálních souborů většině uživatelů bez problémů stačit.

Tiskové zprávy

Diskuse