Projektor Panasonic PT-D6000

25. 5. 2009 14:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Vylepšené projektory série Panasonic PT-D6000 vstupují na evropský trh

Projektor Panasonic PT-D6000

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová řada projektorů PT-D6000 nabízí vysoký výkon, unikátní životnost a dlouhodobé neomezené využívání bez závad

Společnost Panasonic uvádí na evropský trh novou řadu vysoce výkonných profesionálních projektorů PT-D6000. Série projektorů s DZ modely je jako první vybavena unikátní čtvrtou generací jednočipové digitální zobrazovací technologie (DLP), která garantuje výkon mezi 6 000 až 6 500 lumeny. Nabízí tak dokonce vyšší než plné full HD rozlišení a to bez využití energeticky náročnějšího tříčipového DLP hardwaru.

Řada profesionálních PT-D6000 projektorů je speciálně přizpůsobena pro spotřební trh,
a otevírá nové možnosti pro skupinu partnerů společnosti Panasonic v Evropě. Prodejci budou schopni nabídnout zákazníkům jednočipové DLP projektory místo dražších 3 čipových DLP projektorů a s jen minimálním vlivem na kvalitu obrazu. Nová sada projektorů sestává ze čtyř různých modelů PT-DZ6710E, PT-DZ6700E, PT-DW6300E a PT-D6000E, z nichž nejvyšší model PT-DZ6710 přináší uživatelům projekci v nejvyšší obrazové kvalitě s WUXGA rozlišením 1920x1200 pixelů.

„Série projektorů PT-D6000 je výsledkem výzkumu a vývoje společnosti Panasonic, která nastavila standard v jednočipové DLP technologii. Projektory se pyšní především vysokou odolností a jsou vhodné i pro dlouhý nepřetržitý provoz. PT-D6710 je navíc vybaven některými jedinečnými prvky, jako je například geometrické přizpůsobení obrazu projekci na zakřivené projekční plochy,“ říká Hana Lehutová, produktová manažerka pro oblast projekční techniky společnosti Panasonic.

Všechny modely ze série PT-D6000 mají duální lampový systém a automatický čistící filtr prodlužující jejich životnost. Nová řada je dále vybavena vysoce rozvinutou DLP technologií pro zajištění delší životnosti, která produkty vylepšuje pro nepřetržité každodenní fungování 24/7 a přináší zvětšenou obrazovou kvalitu díky podpoře RGB.

Projektory citlivé k životnímu prostředí
Projektory nové řady PT-D6000 jsou zároveň první, které uživateli nabízejí možnost přepnutí přístroje do stand by režimu, kdy spotřebovávají pouze 0,5W. Společnost Panasonic nadále pokračuje ve svém ekologickém programu a snaží se minimalizovat dopady produktů na životní prostředí. Panasonic v souladu se směrnicemi EU již nadále nepoužívá prostředí škodlivé kovy, jako jsou například olovo, kadmium nebo rtuť. Při balení produktů zároveň odstranil polyethylen.

Tiskové zprávy

Diskuse