Zákazníci Vodafonu si nového Landu koupí jako první

25. 5. 2009 12:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Zákazníci Vodafonu si nového Landu koupí jako první

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci Vodafonu si budou moci jako první zakoupit nový singl Daniela Landy s názvem Malá díra v hlavě z připravovaného alba Nigredo. Singl bude ode dneška do 14. června exkluzivně ke stažení do mobilu na portálu Vodafone live! Vodafone tak společně s poskytovatelem hudebního obsahu, serverem i-legálně.cz, reaguje na rostoucí trend distribuce hudby elektronickými kanály.

Možnost získat exkluzivní ochutnávku z Landova nového alba mají zákazníci díky nedávno oznámené spolupráci mobilního operátora Vodafone s nejrychleji rostoucí značkou na poli hudby, serverem i-legálně.cz.

Tato spolupráce obecně umožňuje zákazníkům stahovat hudbu za jednu cenu jak do počítače, tak do mobilu a vybírat z nabídky více než půl milonu písní. Za staženou hudbu pak zákazníci mohou mobilem i zaplatit - buď odečtem z kreditu, nebo při měsíčním vyúčtování služeb operátora.

Nový Landův singl naleznou zákazníci exkluzivně pouze ve svých mobilech na portálu Vodafone live! v sekci Stahuj! pod záložkou hudba i-legálně.cz. Stáhnout si ho budou moci rovnou do svého telefonu za 26,90 Kč.

Co nabízí spolupráce Vodafonu s i-legalne.cz:
• přes 500 tisíc písniček do mobilu na Vodafone live!
• přes 750 tisíc písniček ke stažení do počítače
• zdarma možnost online synchronizace stažených písniček do dvou přehrávacích zařízení
• platba odečtem z kreditu, či při měsíčním vyúčtování

Od února 2009, kdy byla spolupráce spuštěna, registruje Vodafone stále rostoucí zájem o placení hudby mobilem. Počet transakcí vzrostl v dubnu oproti březnu o 20 %. Nejoblíbenějšími interprety stahovanými do mobilu jsou Lady GaGa a Lucie Vondráčková, zatímco do počítače si zákazníci nejčastěji stahují skupinu Kryštof či audioknihu Andělé a démoni Dana Browna namluvenou Miroslavem Táborským.

Tiskové zprávy

Diskuse