S&T CZ pořádá konferenci uživatelů systému MAX

27. 5. 2009 18:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Ve středu 10. června proběhne partnerská konference uživatelů informačního systému Infor ERP MAX / MAX+, která se zaměří zejména na oblasti obchodu a logistiky.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Ve středu 10. června se v hotelu Skalský Dvůr v Lísku u Bystřice nad Pernštejnem uskuteční konference uživatelů informačního systému Infor ERP MAX / MAX+. Setkání organizuje systémový integrátor S&T CZ. Partnery akce jsou společnosti Infor Global Solutions, DNS, IBM Česká republika a Dagis.

Program konference a přihláška jsou dostupné na webu S&T CZ: http://www.sntcz.cz/.

„Nosným tématem bude využití moderních technologií v oblasti obchodu a logistiky. Trh se systémy Infor ERP MAX / MAX+ patří k velice stabilním a neustále se rozvíjí. Také proto jsou podobná setkání uživatelů důležitá,“ konstatuje generální ředitel S&T CZ Jiří Košťál.

Na konferenci se účastníci rovněž seznámí se směry rozvoje společnosti S&T CZ, navzájem si vymění zkušenosti a své novinky představí i partneři, kteří se na poskytovaných řešeních informačních systémů podílejí.

Po skončení oficiálního programu bude následovat neformálně laděný společenský večer, jehož součástí bude i turnaj v minigolfu.

Tiskové zprávy

Diskuse