eBRÁNA kupuje společnost Wizards CZ

26. 5. 2009 20:24    Rubrika: Tiskové zprávy

eBRÁNA posiluje svoji pozici, kupuje společnost Wizards CZ

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost eBRÁNA, jeden z pěti největších českých tvůrců webových stránek, rozšiřuje svoje portfolio – v minulých dnech dokončila akvizici pardubické společnosti Wizards CZ, která se specializuje na specifické a technologicky náročné webové projekty. Tímto spojením vzniká silný hráč na poli webdesignu a internetového marketingu, schopný nabízet kvalitní řešení pro širokou skupinu klientů, od cenově dostupných řešení až po nejnáročnější inovativní webové projekty.

„Začlenění společnosti Wizards CZ do eBRÁNY je téměř přirozeným krokem, v nějž vyústilo dlouhodobé personální a názorové prolínání obou společností,“ uvedl ředitel společnosti eBRÁNA Jiří Janků. „Tento krok přichází ve chvíli, kdy eBRÁNA zahajuje vývoj zcela nového jádra pro své produkty WebArchitect, B2C Brána a Realbrána. Technologické know-how Wizards CZ je pro toto snažení ideálním multiplikátorem,“ doplňuje.

„Spojením s eBRÁNOU se nám podařilo zajistit kvalitní zázemí pro naše technologicky náročné projekty takovým způsobem, že z toho budou profitovat klienti obou společností,” shrnuje Karel Michálek, ředitel Wizards CZ.

Dvě značky umožní společnosti diferencovat prodejní nabídku a oslovit širší skupinu klientů. eBRÁNA disponuje dostatečným finančním a personálním zázemím pro realizaci kvalitních, finančně dostupných webových řešení pro širokou skupinu zákazníků. Značka Wizards CZ se stane synonymem náročných VIP projektů s vysokou přidanou hodnotou a inovativním řešením.

Tiskové zprávy

Diskuse