Nokia - obchod s aplikacemi Ovi Store

28. 5. 2009 07:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Obchod s aplikacemi Ovi Store se otevřel celému světu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ovi Store, místo, kde lze najít aplikace pro telefony Nokia, je nyní dostupné více než 50 milionům zákazníků po celém světě, kteří používají některý z padesáti podporovaných přístrojů, včetně již brzy očekávané vlajkové lodi, modelu Nokia N97. Uživatelé mohou obchod navštívit ze svého mobilního přístroje Nokia na adrese store.ovi.com. Přímo z mobilu je možné stahovat aplikace, hry, videa, podcasty a další doplňky, s nimiž lze přístroj vylepšovat a udělat jej ještě chytřejším.

„Právě otevřený obchod Ovi Store nabízí bohatou nabídku lokálního i globálního obsahu pro širokou paletu přístrojů značky Nokia“, říká Tero Ojanper\xE4, výkonný Vice President, Nokia Services a dodává: „Ovi Store je jednoduchou a zábavnou cestou pro nákup obsahu a aplikací majitelů mobilních telefonů i smartphonů Nokia“.

V relevantních zemích zákazníci mohou pohodlně vstoupit do obchodu Ovi Store ze svého mobilního přístroje. Stačí kliknout na ikonu obchodu, která je ve složce Download/Stáhnout! Mobilní klient je dostupný v angličtině, němčině, italštině, ruštině a španělštině. V Australii, Německu, Irsku, Itálii, Rusku, Singapuru, Španělsku a Velké Británii podporují místní operátoři účtování za nakoupené položky. Platby platebními kartami jsou již nyní celosvětově dostupné přes mobilní rozhraní i přes internetové stránky. Další podporované jazyky, země, přístroje a funkcionality budou přidány v průběhu roku. Americký operátor AT&T nabídne obchod Ovi Store svým zákazníkům do konce letošního roku.

„AT&T nabídne svým zákazníkům Ovi Store ještě do konce letošního roku,“ říká David Christopher, vedoucí marketingu, AT&T Mobility a Rezidentního trhu. “AT&T je znám jako operátor, který nabízí zákazníkům širokou nabídku obsahu a aplikací. A Ovi Store přesně zapadá do této strategie.“

Ovi Store je rozvíjející se mediální servis, který soustřeďuje existující obsahové služby společnosti Nokia do jednoho místa, kde si lze pořídit bezplatný i placený obsah. Tisíce největších a celosvětově známých producentů obsahu, stejně jako mnoho nezávislých vývojářů distribuuje svá média, hry a aplikace prostřednictvím obchodu Ovi Store. Dodavatelé obsahu i jeho vývojáři se mohou přihlásit k distribuci svých aplikací přes Ovi Store na adrese publish.ovi.com.

Tiskové zprávy

Diskuse