Canon zve na Setkání fotografů 2009

29. 5. 2009 15:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon zve na Setkání fotografů 2009

Canon zve na Setkání fotografů 2009

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, srdečně zve všechny zapálené fotografy na letní Setkání fotografů 2009, které již tradičně pořádá odborný web FotoAparát.cz 6. června v KC Zahrada. Zde se setkávají lidé stejného zaměření, kteří si navzájem předávají cenné zkušenosti, a pro které je fotografování jak profesní náplní, tak koníčkem. Setkat se lze s profesionály i nadšenými amatéry, kteří fotili po celém světě, nebo je možné zúčastnit se přednášek o fotografování a fotografické technice, správě fotografií či jejich prodeji. Prezentována bude také práce v programech Zoner Photo Studio a Adobe Photoshop. Připraveny jsou i nejrůznější workshopy o fotografování módy, portrétů, aktu, či o pořizování produktových fotografií a makrofotografií.
Společnosti Canon a Megapixel jsou generálními partnery akce, i proto nabitý program letošního setkání bude obohacen o přehlídku nových produktů Canon. Ty budou zastupovat digitální zrcadlovky včetně nejnovějšího modelu Canon EOS 500D, spolu s objektivy, stylovými kompakty a videokamerami. Představena bude taky široká škála tiskáren, které budou reprezentovat tiskárny SELPHY a multifunkční modely PIXMA, na nichž budou mít možnost návštěvníci si po celou dobu akce vytisknout své fotografie ve formátu A4 a A3.
Setkání fotografů 2009 se již tradičně odehraje 6. června od 9 do 19 hodin v Kulturním centru Zahrada na Praze 4 Chodově. Podrobnosti naleznete na www.setkanifotografu.cz

Tiskové zprávy

Diskuse