Gopas - tzv. šrotovné už i u počítačových kurzů

29. 5. 2009 15:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Tzv. šrotovné už i u počítačových kurzů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Počítačová škola Gopas se rozhodla, stejně jako jiné subjekty na trhu, využít dnes moderního označení pro speciální nabídku. „Tzv. šrotovné se vztahuje na ty, kdo již v minulosti nějaký počítačový kurz sady Microsoft Office absolvovali a chtějí si rozšířit či obnovit své znalosti,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel Gopasu. „Není přitom rozhodující, u které to bylo instituce. Po prokázání se získaným certifikátem lze získat slevu 20 procent,“ upřesňuje Dvořák.

Kurzy kancelářského balíku Microsoft Office jsou podle zjištění Počítačové školy Gopas mezi širokou veřejností nejoblíbenější. To je důvod, proč také škola přichází s nabídkou „šrotovného“, které je časově omezeno. Zájemci si musí kurz objednat do konce prázdnit a absolvovat ho pak nejpozději do konce tohoto kalendářního roku. „Snížením ceny o pětinu chceme podnítit zájem těch, kteří již někdy v minulosti počítačový kurz absolvovali a cítí potřebu si získané znalosti obnovit nebo i rozšířit,“ říká Jan Dvořák z Gopasu. Vzhledem k tomu, kolik stojí běžně tento druh kurzů, mohou zájemci tímto způsobem ušetřit až tisíce korun.

Počítačová škola Gopas nepřichází s takto atraktivní nabídkou poprvé. Již v minulosti vyhlásila např. Garanci získaných vědomostí, jejíž princip spočívá v tom, že účastník může absolvovat kurz ještě jednou, a to zcela zdarma. Pouze musí o možnost opakování zažádat do jednoho měsíce od prvního absolvování. Další výhodou pro studenty je Garance termínů konání kurzů. Všem zákazníkům tak zaručuje, že se všechny kurzy uskuteční ve stanovených termínech a nebude docházet k přesunům z důvodů malé účasti. Třetí garancí, kterou Gopas svým klientům poskytuje, je garance know-how. „Jedná se o naprosto jedinečný závazek naší školy ke klientům, kteří si u nás za posledních 12 měsíců nechali vyškolit alespoň jednoho IT specialistu. V případě, že jim tento člověk z firmy odejde, vyškolíme za něj bezplatně jeho náhradu,“ vysvětluje princip garance Jan Dvořák a dodává, že tak klient získává i jakousi ochranu vložených finančních prostředků do vzdělávání pracovníků.

Tiskové zprávy

Diskuse