Master Overclocking Arena 2009

29. 5. 2009 15:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Evropská kvalifikace začíná!

Připravovaná akce pro všechny příznivce přetaktování je tady - “MOA 2009” (Master Overclocking Arena)! Evropská online kvalifikace právě začala a končí 15.června. Společnost MSI zve všechny overlockery na tuto velkou událost v přetaktování! Vítězi jednotlivých zemí se vzájemně utkají v evropském kole od 10. do 12.července v německém Frankfurtu.

Společnost MSI, přední výrobce základních desek a grafických karet, zve všechny příznivce přetaktování na účast v MOA 2009 – celosvětové OC soutěži. Tak jako na sportovní Olympiádě, se na MOA 2009 potkají ti nejlepší z nejlepších ze všech koutů světa, aby se nakonec utkali ve vzájemné bitvě v Pekingu. Zúčastni se i Ty a bojuj v aréně proti nejlepším!!

MOA 2009 kvalifikace začíná v Evropě, kde se přetaktovávací umění naplno rozjede v 16-ti zemích – v Německu, Francii, Řecku, Itálii, Nizozemí, Švédsku, Finsku, Dánsku, Norsku, Belgii, Polsku, Turecku, Rusku, Ukrajině, v České a Slovenské republice a Maďarsku. Soutěž je nakloněna všem OC smýšlejícím jedincům, pro Evropské kolo je tak možno použít jakékoliv platformy od všech výrobců, jedinou podmínkou je použití Intel čipsetu řady 4 a vyššího a grafické karty nVidia. Vše ostatní je pouze na Vás!

Hardwarové podmínky:
- jakákoliv základní deska s čipsetem Intel: P4x, G4x, X48, X58
- jakákoliv grafická karta nVidia
- jakýkoliv procesor Intel

Harmonogram soutěže:
Online lokální kolo pro Českou a Slovenskou republiku: 21.květen-13.červen Vyhlášení výsledků lokálního kola: 15.červen 2009 Evropské finále: 7.-12.červenec - Frankfurt, Německo

Oficiální stránky MOA 2009: www.oc-arena.com/EU

Zúčastni se! Bojuj a staň se mistrem!
Master Overclocking Arena 2009