O2 - Dobij a vyhraj ještě nekončí

3. 6. 2009 14:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Dobij a vyhraj ještě nekončí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Úspěšná soutěž Dobij a vyhraj pro zákazníky předplacených služeb O2 pokračuje. Možnost získat zajímavé ceny mají nyní až do 31. července 2009. Do soutěže je automaticky zařazen každý zákazník, který si libovolným způsobem dobije kredit na své O2 kartě. Po každém dobití obdrží formou SMS zprávy soutěžní kód, který vyplní na stránce www.dobijavyhraj.cz a obratem zjistí, zda vyhrál. Vyplněním kódu a následném zodpovězení soutěžní otázky se zákazník zařadí také do soutěže o hlavní cenu, kterou je luxusní dovolená či adrenalinový zážitek dle vlastního výběru v hodnotě 150 000 Kč.

"Soutěž se setkala s velkým zájmem. Od jejího spuštění na konci února 2009 se do dnešního dne o možnost získat některou z hodnotných cen ucházelo více než půl milionu zákazníků. Rozdali jsme tisíce výher. Nyní chceme znovu dát příležitost soutěžit těm, kteří dosud neměli štěstí nebo se do soutěže nestihli zapojit. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit o další dva měsíce," uvedl Adrian Garrett, marketingový ředitel pro předplacené služby společnosti Telefónica O2.

Pravidla online soutěže

Každý den bude na www.dobijavyhraj.cz zveřejněných 150 výherních časů, ke kterým se bude vázat vždy jedna konkrétní cena. Zákazník, který si dobije svůj kredit v tuto hodinu nebo k ní bude nejblíže, získává příslušnou výhru. Každou chvíli si tak jeden zákazník odnese hodnotnou cenu v podobě televize, notebooku, mobilního telefonu, herní konzole, iPodu, dobíjecího O2 kuponu či poukázky na nákup nejrůznějšího zboží.

Hlavní cena

Do soutěže o luxusní dovolenou nebo adrenalinový zážitek podle vlastního výběru v hodnotě 150 tisíc korun se mohou zapojit všichni zákazníci, kteří si v daném měsíci dobili svůj kredit a zúčastnili se online soutěže. Při každém využití kódu tak současně mají možnost odpovědět na soutěžní otázku. A ti, kteří si dobijí 350 Kč a více, získají o jednu šanci vyhrát hlavní cenu navíc. O velkou výhru se bude soutěžit jednou měsíčně, a to v obdobích: 1. června - 30. června 2009 a 1. července - 31. července 2009.

Tiskové zprávy

Diskuse