T-Mobile - herní časopis FRAG zakládá svůj klub

4. 6. 2009 13:40    Rubrika: Tiskové zprávy

- Informace ze světa mobilní zábavy na mobil, časopis FRAG zdarma až domů

Oblíbený časopis FRAG, který vychází již druhým rokem, má pro všechny své fanoušky další skvělý dárek. Dnešním dnem vzniká herní klub FRAG, který svým členům přinese řadu lákavých odměn – slevy, balíčky her za zvýhodněnou cenu, soutěže jen pro členy či doručování časopisu pohodlně až domů.

Klub FRAG je otevřen všem zákazníkům T-Mobile, a to zcela zdarma. Stát se jeho členem není nic složitého, stačí odeslat:
- SMS ve tvaru +FRAG na telefonní číslo 4616 – zákazník pak bude dostávat přehled aktuálních novinek či soutěží ve formě SMS,
- MMS ve tvaru +MMSFRAG – novinky budou doručovány ve formě multimediálních zpráv.

Bezplatným zasíláním aktuálních informací však nabízené výhody teprve začínají. Každý přihlášený bude mít možnost dostávat časopis FRAG přímo až domů, přičemž v každém čísle bude připravena speciální soutěž jen pro členy klubu.

Milovníky mobilní zábavy jistě zaujme možnost vybavit si telefon herními trháky se slevou, kterou mohou získat hned dvěma způsoby – buď při nákupu dvou a více her najednou nebo objednáním měsíčního předplatného.

Kdo sáhne pro první variantě, pořídí dvě hry už za 149 Kč s DPH. Běžná cena ovšem činí 178 korun, takže člen klubu ušetří 29 korun. Ještě výraznější úspora čeká při nákupu třech kusů, za které zájemce zaplatí jen 199 Kč s DPH namísto standardních 267 Kč s DPH. V podstatě tak získá tři hry za cenu dvou.

Uživatelé předplatného se mohou těšit na ještě výraznější slevy. Pokud si „předplatí“ jednu gamesu měsíčně, bude je stát 79 Kč s DPH (standardní cena 89 Kč s DPH). Dvě hry za měsíc ale už přijdou jen na 119 Kč s DPH, a tři dokonce jen na 178 Kč s DPH.

Červnová soutěž jen pro členy klubu
Každý, kdo v červnu vstoupí do „spolku přátel FRAGu“ může získat některou z velmi zajímavých cen. Šťastlivci si odnesou dvě přenosné konzole Nintendo DSi (pro každých 14 červnových dnů jedna), mobilní telefon Sony Ericsson W580i a 3 úžasná auta na dálková ovládání iWaver. Vstup do klubu přitom není nic složitého – stačí odeslat SMS nebo MMS.

Kompletní informace na www.t-zones.cz.