BELKIN - TuneCast Auto Live

4. 6. 2009 15:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Belkin představuje TuneCast® Auto Live, první FM přijímač využívající GPS s aplikací iPhone

BELKIN - TuneCast Auto Live

• Belkin posouvá vývoj FM vysílání pro automobily zase o kus dál s novým vysílačem TuneCast Auto Live FM a softwarovou aplikací ClearScan Live.
• Uživatelé nyní mohou ovládat vysílač FM přímo ze svého přístroje iPhone, ukládat si předvolby a měnit frekvence.
• ClearScan Live využívá souřadnice GPS pro vyhledávání FM frekvencí podle daného místa.

Společnost Belkin dnes představila nový vysílač TuneCast Auto Live FM a software ClearScan Live, které umožní uživatelům přístrojů iPhone a iPod Touch snadno ovládat jejich FM vysílač a vyhledávat nejlepší rádiové frekvence pro přehrávání hudby v automobilu. ClearScan Live umožňuje zobrazování frekvencí FM a ovládacích prvků přímo na displeji iPhone. Tato kombinace hardwaru a softwaru jako první využívá aplikace iPhone pro ovládání FM frekvencí a jako první také využívá souřadnic GPS pro vyhledávání nejčistších FM frekvencí podle toho, kde se uživatel právě nachází.

TuneCast Auto Live využívá schopností iPhone OS 3.0 pro softwarové ovládání hardwarových komponentů. První takovou aplikací je právě ClearScan Live, která spolupracuje s vysílačem iPhone FM. Hardware a software Belkin tak představují výkonný nástroj pro snadné ovládání přístroje a poslouchání hudby v automobilu.

S aplikací ClearScan Live můžete ovládat TuneCast Auto Live přímo z přístroje iPhone nebo iPod pro:

• Aktivaci aplikace ClearScan a využívání GPS pro vyhledávání nejlepších FM frekvencí podle toho, kde se právě nacházíte, nebo i podle výsledků ostatních uživatelů TuneCast Auto, kteří jsou právě poblíž.
• Přispívat k doporučením ClearScan prostřednictvím hodnocení kvality příjmu rozhlasových stanic v daném místě.
• Manuálně měnit frekvence a nastavovat oblíbené kanály jako předvolby.
• Minimalizovat počet zařízení, se kterými v autě pracujete. Ovládat vysílání FM a hudby velice snadno přímo z uživatelského rozhraní iPhone.

DOSTUPNOST
• V Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii počátkem podzimu.

CITACE
Hanoz Gandhi, produktový viceprezident společnosti Belkin
• S TuneCast Auto Live a ClearScan Live jsem opět rozšířili naši nabídku zařízení pro plnou podporu iPhone a všech jeho funkcí.
• Belkin pomáhá zákazníkům naplno využívat možností iPhone prostřednictvím vývoje hardwarových i softwarových produktů založených na operačním systému iPhone OS 3.0.

TuneCast Auto Live (F8Z498) – 79,99 USD
• Maximální kompatibilita s iPhone OS 3.0
• Kompatibilní rovněž s iPod Classic a nano
• Vyhledávání stanic jedním tlačítkem s ClearScan