ASUS Xtreme Phase pro základní desky

8. 6. 2009 15:25    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil vylepšení základních desek a grafické karty inspirované F1

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nadšenci, kteří si staví vlastní PC, se budou moci spolehnout na základní desky s konstrukcí Xtreme Phase a grafické karty řady Formula, které slibují vysoký výkon a velkou účinnost chlazení.

Společnost ASUS, přední inovátor komponent osobních počítačů, představila exkluzivní konstrukci Xtreme Phase pro své základní desky. Tato konstrukce je navržena tak, aby poskytovala vysoce efektivní rozložení napájení a nabízela jedinečný výkon a životnost. Představeny byly také grafické karty řady Formula od společnosti ASUS, které se pyšní nejen nižšími provozními teplotami, ale navíc jsou při zátěži také výrazně tišší.

Xtreme Phase: Vícefázový systém pro maximální efektivitu napájení a dlouhou životnost komponent

Xtreme Phase je jedinečná konstrukce vícefázového napájení, jež zaručuje optimální dodávku elektrického proudu do jednotlivých obvodů a součástek základní desky, a to při jakémkoli zatížení. Díky konstrukci Xtreme Phase dostanete z procesoru maximum bez ohledu na to, jak bude kolísat zatížení a napájení systému. Jelikož tato konstrukce využívá více fází na výstupu, je snížena i průměrná spotřeba energie. Se stabilnější dodávkou proudu je možné dosáhnout lepších výsledků při přetaktování. Základní desky s konstrukcí Xtreme Phase budou automaticky přepínat fáze napájení podle aktuálního zatížení, čímž se výrazně zlepší celková efektivita napájení a stabilita během provozu. To se pozitivně promítne i do lepšího rozvodu tepla a nižších provozních teplot. Konstrukce napájení Xtreme Phase navíc využívá nejkvalitnější součástky VRM dostupné ve všech modelech základních desek společnosti ASUS, včetně tranzistorů MOSFET s nízkým RDS při spínání, cívek s feritovým jádrem a vysoce kvalitních kondenzátorů s vodivým polymerem – proto se mohou uživatelé spolehnout na větší výdrž součástek a jejich delší životnost. Konstrukce napájení Xtreme Phase společnosti ASUS je k dispozici u základních desek řad M4, P5Q, P6T a P7.


Grafická karta řady Formula od společnosti ASUS – EAH4890 Formula

Úžasná grafika a výjimečné chlazení s grafickými kartami řady Formula
Společnost ASUS představila grafické karty řady Formula, které jsou jedny z nejlepších na trhu a jsou vybaveny unikátním dvojitým chlazením.

Grafické karty řady Formula se již na první pohled liší od ostatních, jelikož disponují atraktivním, proudnicovým krytem, který si bere za vzor elegantní profil závodních monopostů F1. Tato aerodynamická konstrukce poskytuje až o 7 % lepší proudění vzduchu, což zajišťuje kvalitnější chlazení. Revoluční chladič s technologií Micro Surface Treatment navíc zlepšuje odvod tepla až o 14 %. Aby nadšenci za své peníze dostali opravdu jen to nejlepší, je chladicí ventilátor grafických karet řady Formula vyroben tak, aby nepropouštěl prach. Tato konstrukce prodlužuje životnost ventilátoru až o 10 000 hodin, což je o 25 % více než nabízejí tradiční ventilátory. Grafické karty řady Formula společnosti ASUS se díky těmto vylepšeným funkcím pyšní o 33 % efektivnějším rozvodem tepla a o 30 % tišším provozem. Těchto výsledků bylo dosaženo v průmyslových srovnávacích testech. Řada Formula společnosti ASUS zahrnuje karty ASUS EAH4890 Formula a ASUS EAH4770 Formula.

Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse