Telefónica O2 - Michal Urválek ředitelem pro lidské zdroje

9. 6. 2009 15:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Michal Urválek jmenován novým výkonným ředitelem lidských zdrojů společnosti Telefónica O2.

Telefónica O2 - Michal Urválek ředitelem pro lidské zdroje

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Novým výkonným ředitelem pro lidské zdroje společnosti Telefónica O2 Czech republic byl jmenován Michal Urválek, který do funkce nastoupí 1. srpna 2009. Jako člen Executive Committee bude řídit divizi lidských zdrojů Telefónica O2 v České republice a bude odpovědný za implementaci strategických projektů v oblasti lidských zdrojů v rámci Telefónica Europe.

"Michal Urválek přichází do naší společnosti v době, kdy rozvoj lidských zdrojů, kvalita řízení lidí, posílení firemní komunikace a kultury se stávají naší strategickou prioritou. Věřím, že Michalovy zkušenosti v této oblasti budou pro naši společnost neocenitelným přínosem,"říká Salvador Anglada, předseda představenstva a generální ředitel Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "Rád bych také poděkoval Ronu Clarkovi za dosavadní řízení divize Lidské zdroje v letošním roce. Jsem si jistý, že jeho další působení v naší společnosti a profesionální přístup bude přínosem jak u nás, tak na evropské úrovni."

Michal Urválek (1963)je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy. Do společnosti Telefonica O2 přichází z pozice personálního ředitele skupiny RWE CZ Group, kde zastával i řadu dalších funkcí v řídících a statutárních orgánech firem RWE zaměřených na prodej a služby. Několik let pracoval v oblasti médií a komunikací v České republice a ve Velké Británii. Největší část svého profesního života věnoval oblasti personálního řízení, a to ve firmách z odvětví informačních technologií, telekomunikací a energetiky.

Tiskové zprávy

Diskuse