T-Systems - zakázka koncernu Brenntag Asia Pacific

12. 6. 2009 16:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost T-Systems získala zakázku koncernu Brenntag Asia Pacific

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přední světový distributor chemikálií, koncern Brenntag, vsadil při rozvoji své mezinárodní sítě na T-Systems. V rámci svého rozvoje bude Brenntag využívat příští tři roky informační a komunikační techniku společnosti T-Systems, která patří do skupiny Deutsche Telekom, a to v Singapuru, Thajsku, Indii, Austrálii, na Tchaj-wanu, v Malajsii, Indonésii, na Filipínách a ve Vietnamu.
Firemní síť IT bude řídit komunikaci koncernu Brenntag v asijsko-pacifickém regionu. Bude možno rychle připojovat nová pracoviště a poskytovat služby dle potřeb a s ohledem na jednotlivá časová pásma. Brenntag Asia-Pacific bude
v rámci nové smlouvy podle momentálních potřeb dynamicky využívat služby SAP a vytvoří si tak potřebný prostor pro operativní obchodování. T-Systems bude také provozovat softwarové systémy koncernu Brenntag, který se tak může soustředit na hlavní předmět svého podnikání. Dynamické služby od T-Systems jsou uzpůsobené potřebám zákazníka, což znamená, že koncern Brenntag bude vždy platit jen za to, co skutečně potřebuje. Budou se tak vyrovnávat výkyvy v potřebách, aniž by bylo zapotřebí celoročně udržovat vysoké zdroje a řešit investice.

Tiskové zprávy

Diskuse