O2 TV za 300 Kč měsíčně na celý rok

15. 6. 2009 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 TV za 300 Kč měsíčně na celý rok

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci O2 mají nyní jedinečnou příležitost pořídit si digitální televizi O2 TV ke svému O2 Internetu na rok za pouhých 300 korun měsíčně. Stačí, pokud si O2 TV objednají ve speciální letní nabídce v době od 11. června do 16. srpna 2009. Za mimořádnou cenu tak získají 29 programů v základním balíčku v digitální kvalitě, přístup do TV Archivu a vlastní videopůjčovnu s názvem Videotéka přímo na obrazovce.

"Zájem o službu O2 TV stále roste, v současné době ji využívá již téměř 132 000 zákazníků. Prostřednictvím další z řady zákaznicky oblíbených krátkodobých akcí dáváme nyní všem možnost získat ji s úsporou 1 200 Kč ročně. Měsíční stokorunovou slevu získají zákazníci nejen, pokud si O2 TV objednají k O2 Internetu, ale také samostatně - za 550 Kč. Vysokorychlostní O2 Internet si navíc do 29. června 2009 mohou pořídit na rok za speciální cenu 500 Kč měsíčně. Za obě služby tak zaplatí 800 Kč měsíčně po dobu 1 roku, což představuje roční úsporu 4 200 Kč," uvádí Petr Matějovský, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2.

Všichni zákazníci mohou nyní sledovat své oblíbené programy v digitální kvalitě za speciální ceny po dobu jednoho roku. Stačí, pokud si do 16. srpna 2009 objednají službu O2 TV a uzavřou smlouvu na 24 měsíců. Její součástí je také přístup do archivu televizních pořadů a Videotéky. Speciální HD Set-top-box, potřebný k provozování služby O2 TV, získají zákazníci do pronájmu za 130 Kč vč. DPH měsíčně nebo si jej mohou přímo koupit, a to za jednorázovou částku 2 900 Kč vč. DPH.

Digitální televizi O2 TV mohou zákazníci v rámci nové koncepce služeb pro domácnosti výhodně kombinovat se všemi dalšími službami od O2, jako např. mobilním voláním, O2 Internetem nebo mobilním internetem. Zcela zdarma pak mohou k O2 TV využít službu O2 Navzájem - volání mezi dvěma mobilními čísly.

Digitální televize O2 TV přináší zákazníkům široký výběr televizních kanálů a stovky filmů ve vlastní videopůjčovně Videotéka. Kromě bohaté nabídky programů si může zákazník O2 TV kdykoliv půjčit filmové novinky pouhým stiskem tlačítka na dálkovém ovladači. Další jedinečnou službou, zejména pro milovníky seriálů, je TV Archiv. Reprízy všech populárních českých seriálů či například televizních novin zde najdou všichni zákazníci až 7 dní zpětně. Samozřejmostí je TV Průvodce, který umožňuje vyhledat detailní informace o pořadech a programech jednotlivých televizí.

Tiskové zprávy

Diskuse