První 128GB USB flash disk na světě přináší Kingston

První 128GB USB flash disk na světě přináší Kingston

• Kingston jako první na světě přináší na trh 128GB USB flash disk
• Přichází s ochranou pomocí hesla Password Traveler
• Pro zákazníky a uživatele z firem, kteří potřebují ukládat velké objemy dat

Kingston Technology přináší jako první na trh USB disk s mohutnou kapacitou 128GB

Nový DataTraveler 200 pojme 6,5 milionu stran A4 s textem*

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná firma společnosti Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení disku Kingston DataTraveler® 200. Jedná se o první USB flash disk na světě s kapacitou 128GB. Kingston DataTraveler 200 poskytuje možnost ochrany dat pomocí hesla a dává zákazníkům a uživatelům z firem flexibilitu v podobě ohromného objemu dat, které mohou kdykoli mít s sebou.
„Ohromující kapacita 128 GB, kterou má DataTraveler 200, umožňuje uživatelům uložit objem dat odpovídající 182 CD s hudbou** nebo 27 DVD s filmy***. Uživatelé z firem ocení možnost nosit si objemné databáze či soubory s sebou, když jsou mimo kancelář,“ řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative Kingston Technology. „Funkce ochrany pomocí hesla pomáhá uchovat data v bezpečí a nevyžaduje žádná administrátorská práva, což dělá z DT200 skvělé řešení na doma i do práce.“
DataTraveler 200 od společnosti Kingston Technology je vyroben bez víčka, USB konektor se zasunuje dovnitř, a tím se chrání v době, kdy se disk nepoužívá. Disk podporuje technologii Windows ReadyBoost™ a je dostupný také v kapacitě 32GB a 64GB.
DT200 má pětiletou záruku a nepřetržitou technickou podporu. Více informací najdete na stránkách www.kingston.com/Europe.

Vlastnosti a technické údaje produktu DataTraveler 200:
• Kapacita****: 32GB, 64GB and 128GB
• Rozměry: 70,39mm x 12,52mm x 22,78mm
• Provozní teploty: 0º C až 60º C
• Teploty pro skladování: -20º C až 85º C
• Jednoduchý: prostě zapojte do USB portu
• Praktický: odolné zpracování, bez víčka
• Záruka: 5 let
• Zabezpečení: obsahuje bezpečnostní software Password Traveler pro Windows
• Vyspělé funkce: kompatibilní s Windows ReadyBoost™ ***** na systémech s OS Vista

* Přibližný počet. Vychází z výpočtu s deseti stránkami souboru Word s různým formátem.
** Přibližný počet. Vychází ze standardního 12cm kompaktním disku s maximální kapacitou 703MB.
***Přibližný počet. Vychází z jednostranného, jednovrstvého DVD s kapacitou zhruba 4,7GB .
**** Část z uvedené kapacity slouží pro formátování a další funkce, a tak není k dispozici pro ukládání dat. Další informace naleznete v Průvodci pro flash paměti na adrese www.Kingston.com/Flash_Memory_Guide.
***** Ačkoli DT200 podporuje ReadyBoost, v době, kdy je na disku spuštěna vyrovnávací paměť ReadyBoost, nebude dobře fungovat Password Traveler. Můžete ovšem spustit vyrovnávací paměť ReadyBoost na jiném disku.