O2 vyhlašuje regionální soutěž se sociální tématikou

18. 6. 2009 10:05    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 vyhlašuje soutěž o nejlepší sociální službu či aktivitu v Ostravě

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Telefónica O2 Czech Republic vyhlašuje regionální soutěž o nejlepší realizovaný nebo připravovaný projekt či aktivitu se sociální tématikou. Přihlášeny mohou být všechny projekty využívající pro zkvalitnění sociálních služeb internet a jsou regionálně příslušné ke statutárnímu městu Ostrava, které je pod záštitou náměstka primátora Mgr. Lubomíra Pospíšila spolupořadatelem celé akce. Soutěž pod názvem "Internet mi usnadňuje život" navazuje na spuštění mobilní sítě nové generace (UMTS) v severomoravské metropoli. Cílem akce je podpořit využívání prostředků moderních technologií pro usnadnění komunikace poskytovatelů sociálních služeb.

"Moderní technologie usnadňují každý den život miliónům lidí po celém světě. Stejně jako v komerční sféře, i v neziskovém sektoru může jejich nasazení znamenat výrazně efektivnější práci a lepší výsledky. Proto jej podporujeme všemi možnými prostředky,"říká k soutěži Veronika Řečníková, manažerka společenské odpovědnosti společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Ze všech přihlášených projektů vybere komise celkem tři nejlepší, které od O2 získají nejrychlejší mobilní datové připojení k internetu, včetně potřebného HW na dobu 2 let zcela zdarma. Hodnotícími kritérii budou užitečnost projektu, jeho udržitelnost a nápaditost celého řešení. Do soutěže se mohou přihlásit nestátní neziskové organizace, právnické a fyzické osoby, které poskytují sociální služby a související aktivity ve správním obvodu statutárního města Ostravy, s výjimkou příspěvkových organizací a městských obvodů.

Přihlášky mohou uchazeči podávat od 18. června do 31. srpna. 2009. Slavnostní vyhlášení proběhne v průběhu září 2009. Podrobné informace mohou uchazeči najít na www.kpostrava.cz.

Soutěž navazuje na úspěšné spuštění mobilní sítě nové generace ve městě Ostrava. Obyvatelé slezské metropole tak mohou od května využívat všechny výhody této sítě, zejména nejrychlejší mobilní internet na českém trhu. Navíc, je pro ně do 12. července 2009 připravena speciální nabídka, díky níž si mohou pořídit samotný O2 Mobilní internet jen za 600 Kč včetně DPH měsíčně. Pro připojení k mobilnímu internetu dostanou zákazníci při podpisu smlouvy na 24 měsíců malý kompaktní USB Stisk za 1 Kč. Díky jeho velikosti, jej mohou nosit všude s sebou a získají tak opravdu osobní mobilní internet.

Tiskové zprávy

Diskuse