Vodafone studentská nabídka nahradí službu SMS Gratis

18. 6. 2009 12:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová studentská nabídka plně nahradí službu Student SMS Gratis, kterou Vodafone spustil v září 2007. Místo možnosti posílat SMS za reklamní sdělení tak studenti získají internet v mobilu za 89 Kč měsíčně a balíček Student extra, který umožňuje získat ke každému Nabitému tarifu 300 Kč kreditu navíc za příplatek 150 Kč.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Vodafone tak reaguje na aktuální potřeby studentů, kteří podle průzkumů Vodafone chtějí být online a často místo posílání esemesek se svými kamarády přes mobil spíše chatují nebo používají komunitní servery. Nová studentská nabídka Vodafonu zahrnuje balíček Student online - Vodafone Internet v mobilu na měsíc za 89 Kč vč. DPH a balíček Student extra v rámci nějž každý student, který si k vybranému Nabitému tarifu připlatí 150 Kč, získá dalších 150 Kč na volání a SMS.

Zároveň aktuální nabídka zohledňuje fakt, že inzerenti, kteří chtějí oslovit studenty, mají mnohem větší zájem o mobilní reklamu na portále Vodafone live! než o inzerci v rámci služby SMS Gratis.

„Služba Student SMS Gratis pomohla nastartovat mobilní reklamu, teď ale máme pro studenty novou nabídku zohledňující jejich aktuální potřeby a také inzerenti mnohonásobně více využívají internetové formy mobilní reklamy,“ říká Tomáš Mátl, který ve Vodafone vede oddělení Mediálních řešení. „Mobilní reklamu, kterou jsme v ČR rozjížděli, za rok a půl už převzalo dalších 17 zemí, kde Vodafone působí. Budeme dále rozvíjet ty kanály, které jsou výhodné pro všechny strany – zákazníky, zadavatele i operátora.“

Služba Student SMS Gratis bude aktivní do 19. srpna 2009. Všichni zákazníci, kteří ji mají aktivovanou, budou informováni o jejím ukončení a možnosti přejít na novou studentskou nabídku.

Vodafone sám či prostřednictvím svých partnerů inzerentům nabízí následující reklamní kanály:

• Mobilní portál Vodafone live!
- cílené interaktivní bannery (click to browse, click to call, click to sms)
- sponzorované odkazy
- platební metoda M-peněženka
- měsíčně v průměru přes 400 000 uživatelů
• Web SMS brána
- Bannery
- 620 000 reálných uživatelů měsíčně, přes 26 milionů zhlédnutých stránek měsíčně (zdroj NetMonitor)
• Reklamní SMS
• textová reklama na zákazníky, kteří se přihlásili k jejímu odběru
- 60 000 uživatelů
• Ozvi se SMS
- používá 85 000 zákazníků měsíčně
• Čilichili
- 130 000 tištěných vydání měsíčně
- 170 000 uživatelů online verze www.cilichili.cz

Tiskové zprávy

Diskuse