U:fon - volné minuty k pevným linkám

27. 6. 2009 09:08    Rubrika: Tiskové zprávy

U:FON ZAVÁDÍ VOLNÉ MINUTY KE SVÝM PEVNÝM LINKÁM

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Čtvrtý mobilní operátor U:fon se rozhodl zatraktivnit již tak zajímavou nabídku svých pevných linek. K volání v síti zdarma nyní přibylo 200 volných minut do pevných sítí v ČR a zahraničí. U:fon navíc snižuje cenu za volání do mobilních sítí na 3,90 Kč/min. vč. DPH. Za ceny nižší, než je pouhý pronájem pevné linky O2 Standard, tak zákazníci dostávají opravdu skvělou možnost neomezeně komunikovat, včetně datově neomezeného přístupu k mobilnímu internetu.
Díky pořádné porci 200 volných minut U:fon přináší menší revoluci do své nabídky pevných linek. Noví zákazníci tak za 300 Kč měsíčně kromě neomezeného volání v síti zdarma mohou volat více než 3 hodiny do ostatních pevných sítí v ČR a zahraničí (v rámci zóny 1). Mohou tak telefonovat např. do Rakouska, Německa, Polska nebo Slovenska v rámci jednoho paušálu a nic víc je to nestojí. Kdo si připlatí 100 Kč, má navíc i neomezený přístup k mobilnímu internetu..
„Od příchodu U:fona na trh je naším posláním tlačit na ceny, jak je to jen možné. Proto se snažíme svoji nabídku služeb neustále vylepšovat a poskytovat tak zákazníkům stále větší přidanou hodnotu oproti konkurenci, což v dnešní době považujeme za klíčové. Kdo jiný než U:fon poskytne svým zákazníkům v jednom výhodném balíčku volání v síti zdarma, téměř 3,5 hodiny volných minut, rychlý mobilní internet a volání do mobilních sítí za ceny nižší než nabízí předplacené karty a většina mobilních tarifů?" komentuje aktuální nabídku Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona a dodává: „Mít doma pevnou linku od U:fona opravdu dává smysl. Proč z domova volat draze z mobilu, proč platit 404 Kč za pronájem linky O2 Standard bez přístupu k neomezenému internetu, bez jakékoliv komunikace v rámci paušálu? To jsou opravdu pádné argumenty pro vypovězení předražené pevné linky a přechod k U:fonovi.“
V souvislosti se zavedením nové nabídky dochází pro nové zákazníky k zaokrouhlení paušálu U:fonova telefonu z 296 Kč s DPH na 300 Kč s DPH a u všech tarifů pevných linek se snižuje cena za volání do mobilních sítí z 4,64 Kč vč. DPH na 3,90 Kč vč. DPH za minutu hovoru.
Stávající zákazníci služby U:fonův telefon mohou změnit svůj současný tarif pouze za předpokladu, že si prodlouží smlouvu o další dva roky. Stávající zákazníci U:fonova telefonu s internetem (v nabídce od 19. 1. 2009) dostávají 200 volných minut vč. snížení ceny za volání do mobilních sítí zcela automaticky.

Tiskové zprávy

Diskuse