O2 TV přináší filmové léto

30. 6. 2009 12:55    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 TV přináší filmové léto

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 přináší všem zákazníkům léto plné filmů. V mimořádné nabídce mohou nyní všichni uživatelé digitální televize O2 TV sledovat ve vybrané dny kanál HBO zcela zdarma. Navíc jsou jim po celé léto za méně než poloviční cenu k dispozici vybrané žhavé novinky ve virtuální půjčovně Videotéka. Prázdninový filmový maratón startuje 30. června 2009.

"Letní měsíce jsou symbolem odpočinku a k němu patří také dobrý film. Proto jsme pro všechny zákazníky připravili jedinečnou možnost vybírat si z těch nejlepších filmových novinek, a to jak na populárním programu HBO, tak prostřednictvím domácí virtuální půjčovny Videotéka. Těšit se mohou na tituly jako Cesta do středu Země, 96 hodin, Anglické jahody a spoustu dalších nasazených novinek v průběhu léta ," říká Petr Matějovský, ředitel pro marketing v segmentu domácností společnosti Telefónica O2 a dodává: "Zákazníci mohou nyní využít také speciální letní nabídku digitální televize O2 TV. Při pořízení do 16. srpna získají po dobu jednoho roku O2 TV ke svému O2 Internetu za pouhých 300 korun měsíčně.

Filmové léto s O2 TV

Pro zpříjemnění letních měsíců přináší O2 TV zákazníkům několik výhod. V době od 30. června 2009 do 26. srpna 2009 mohou bezplatně každé úterý a středu sledovat HBO, největší a nejúspěšnější filmový kanál na světě. Ve stejném období si pak také mohou na celý den vypůjčit vybrané tituly ve Videotéce za výhodnou cenu 39 Kč za jeden. Oproti původní ceně tak ušetří 44 Kč. Na léto je pro ně připraveno spoustu filmových novinek.

Letní nabídka O2 TV

Všichni zákazníci, kteří si do 16. srpna 2009 objednají O2 TV a uzavřou smlouvu na 24 měsíců, mohou sledovat své oblíbené programy v digitální kvalitě se slevou 100 Kč měsíčně po dobu jednoho roku. Za měsíc provozování služby tak zaplatí 550 Kč vč. DPH, respektive 300 Kč vč. DPH při pořízení ke službě O2 Internet. Součástí O2 TV je také přístup do archivu televizních pořadů a Videotéky. Speciální HD Set-top-box, potřebný k provozování služby, získají zákazníci do pronájmu za 130 Kč vč. DPH měsíčně nebo si jej mohou přímo koupit, a to za jednorázovou částku 2 900 Kč vč. DPH.

Digitální televize O2TV přináší zákazníkům široký výběr televizních kanálů a stovky filmů ve vlastní videopůjčovně Videotéka. Kromě bohaté nabídky programů si může zákazník O2 TV kdykoliv půjčit filmové novinky pouhým stiskem tlačítka na dálkovém ovladači. Další jedinečnou službou, zejména pro milovníky seriálů, je TV Archiv. Reprízy všech populárních českých seriálu či například televizních novin zde najdou všichni zákazníci až 7 dní zpětně. Samozřejmostí je TV Průvodce, který umožňuje vyhledat detailní informace o pořadech a programech jednotlivých televizí.

Tiskové zprávy

Diskuse