Budík Luna Voyager pro iPhone

30. 6. 2009 13:03    Rubrika: Tiskové zprávy

XtremeMac novým Luna Voyager opět určuje standardy v iPhone příslušenství

Budík Luna Voyager pro iPhone

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

XtremeMac opět určuje standardy v iPhone / iPod příslušenství.
Dnes byl představen nový budík Luna Voyager. Plášť kompaktu v sobě spojuje leštěný design s vynikajícím plným zvukovým rozsahem a křišťálově čistým diplejem. Nabíjí se přes noc, takže Váš iPhone nebo iPod začne den v plné síle, zatímco Vy se budíte za zvuku svých oblíbených tónů.

Apple nadšenci vědí, že ne všechna zvuková zařízení jsou kompatibilní s jejich iPhony nebo iPody. Strůjci XtremeMac vytvořili produkt, který se shoduje s nejnovějšími normami firmy Apple a je s iPhone 3G S plně kompatibilní. Nyní můžete vstávat, poslouchat při tom svou hudbu ve vynikající zvukové kvalitě, a přitom nezmeškat žádný hovor.

Luna Voyager se snadno vejde do Vaší tašky, můžete ho mít s sebou tedy kdykoli někam cestujete. Budík si automaticky nastaví čas, který máte na svém iPhonu, a aktivuje rovněž budíky nastavené v telefonu. Prostřednictvím konektoru můžete také využívat svůj iPod shuffle nebo další MP3 zařízení. Díky náhradní baterii si můžete být jistí, že nikdy o buzení nepřijdete. Jak tedy doma, nebo na cestách, budík Luna Voyager tu bude vždycky připraven, aby Vás probudil.

Matthieu Valk, manažer komunikace EMEA u XtremeMac říká: „Díky blízké spolupráci s Apple vytváří XtremeMac vždy inovační příslušenství, které iPod, iPhone, Apple TV a další související produkty doplňuje. Design Luna Voyageru, výběr materiálu a vynikající audio kvalita skutečně doplňuje Váš iPhone nebo iPod.”

Ceny a dostupnost
Luna Voyager je k dispozici u vybraných prodejců Apple za doporučenou maloobchodní cenu cca 2.330,- Kč vč. DPH (89,95 EUR).

Tiskové zprávy

Diskuse