Samsung 'Omnia unboxing video' získalo stříbro v Cannes

30. 6. 2009 13:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung „Omnia unboxing video“ získalo stříbro v Cannes

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung boduje se svými kreativními a inovativními videi, která zaujmou nejen spotřebitele, ale i odborníky

Samsung Electronics, přední výrobce mobilních telefonů, dokazuje kreativitu a originalitu svých virálních videí. Na jedné z nejprestižnějších mezinárodních přehlídek reklamy The 56th International Advertising Festival - Cannes Lions 2009, která se konala 21. – 27. června, získal Samsung druhé místo v kategorii Cyber za virální online kampaň „Omnia unboxing video“.

“Omnia unboxing video” doplňuje řadu několika unikátních a inovativních virálních videí, například s využitím stáda ovcí pro LED technologie nebo “zmizelý” mobilní telefon Omnia i8910 HD, v dalším z úspěšných a velmi pozitivně hodnocených videí. Zároveň představuje nový mobilní telefon Omnia i900 z rozsáhlé palety smartphone telefonů Omnia, které jsou určené pro každého – od nenáročných uživatelů hledajících především zábavu, po profesionály, pro něž je mobilní telefon pracovním nástrojem.

Hlavní myšlenkou virálního konceptu “Omnia unboxing video” je otevírání zásilky s novým telefonem Omnia i900, kterého se budoucí majitel nemůže dočkat a od myšlenky na vytoužený telefon jej neodradí ani “show”, která se při otevírání balíčku na jeho stole odehrává. Z temně černé krabice nejprve vystoupí průvod s muzikanty, tanečnicemi nebo jezdec na koni, které uživatele nikterak neohromí. Až poté, co se objeví dlouho očekávaný mobilní telefon, smete zbývající postavičku majitel ze stolu a těší se z nového telefonu Samsung Omnia i900.

Omnia i900 – mobilní telefon, který vám dovolí vše
Multimediální telefon s plně dotykovým displejem s Touch Wiz UI a intuitivním systémem drag & drop, který umožňuje velmi oblíbený efekt přetahování aplikací po ploše, v sobě spojuje vysoce výkonný obsah, stylový design s hladkým kovovým vzhledem a 12,5 mm ultratenkým tělem, zábavu i multimediální zážitky. Telefon je vybaven mimo jiné profesionální 5 Mpx kamerou s autofokusem a videozáznamem s vysoce svítivou LED podsvícením, operačním systémem Windows Mobile® 6.1 Professional, GPS-A navigací a 8 GB nebo 16 GB uživatelskou pamětí. Na pamět se vejde až 23 filmů v HD kvalitě a telefon Omnia i900 se tak promění ve špičkové kapesní kino. Uživatelé také jistě ocení velkou QWERTY klávesnici na displeji.

Vítězné “Omnia unboxing video” můžete shlédnout na: http://www.youtube.com/watch?v=QQlzX7EyIwU

Tiskové zprávy

Diskuse