HTC se představí na Tour de France 2009

1. 7. 2009 13:05    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC podepsalo tříletý sponzorský kontrakt s High Road Sports

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


High Road Sports, majitel cyklistické stáje Columbia-Highroad, a HTC Corporation, výrobce mobilních telefonů, oznámili uzavření tříleté sponzorské smlouvy, která značku HTC postaví 4. července v Monaku na start Tour de France.

„V High Road Sports jsme hrdí na to, že jsme se stali partnerem společnosti HTC, která je uznávanou autoritou na rostoucím globálním trhu s mobilními telefony,” říká Bob Stapleton, majitel stáje Columbia-HTC. „Stáj Columbia-HTC nyní sponzorují dvě společnosti, které jsou špičkou ve svém oboru, a my se chytáme přenést tuto narůstající sílu našeho partnerství do úspěchu v nadcházejícím ročníku Tour de France.”

Stáj Columbia-HTC navazuje na úspěchy stáje Columbia-Highroad, která v letech 2008 a 2009 získala v profesionální cyklistice nejvíce vítězství. Své nové dresy představí 3. července v Monte Carlu, den před startem 96. ročníku Tour de France.

„Spojení HTC a High Road Sports je svazkem společností, které uznávají inovace, vynikající kvality a soutěživost. Spojit značku HTC s populárním cyklistickým sportem bylo pro nás ohromnou příležitostí,” říká Peter Chou, prezident a CEO, HTC Corporation. „Sponzoring stáje Columbia-HTC je dalším krokem k tomu, aby se HTC stalo ve světě respektovanou značkou,“ dodává.

Společnost HTC obsadila třinácté místo na seznamu InfoTech 100 nejvýznamnějších technologických společností , který pro aktuální rok sestavil časopis Business Week. HTC se primárně zaměřuje na člověka ve snaze vytvořit telefony, které se snadno a přirozeně ovládají. Tento cíl ovlivňuje jak tvorbu produktů, tak i výběr partnerů. Týmy našich designerů, výzkumníků a inženýrů pečlivě naslouchají lidem a pozorují jejich soužití s mobilním telefonem. Díky tomu mnohem lépe rozumí potřebám lidí a mohou jim tak produkty HTC zprostředkovat mnohem osobnější zážitky. To je filozofií HTC, kterou vyznává všech více než 9000 zaměstnanců po celém světě.
Tříletá sponzorská smlouva potrvá do roku 2011 zahrnuje ženské i mužské cyklistické týmy, které jen v roce 2009 vyhrály více než 80 závodů a dosáhly tak na nejvyšší počet vítězství mezi všemi týmy.

Tiskové zprávy

Diskuse