NETGEAR - uzavření kontraktu se společností SWS

1. 7. 2009 16:04    Rubrika: Tiskové zprávy

NETGEAR oznamuje uzavření nového distribučního kontraktu se společností SWS

Produktové portfolio aktivních síťových prvků NETGEAR lze nově objednávat také v obchodní síti distributora SWS

NETGEAR, Inc. (NASDAQGM: NTGR), celosvětový dodavatel technologicky pokročilých značkových síťových řešení, oznámil rozšíření svých distribučních partnerů na českém trhu. S platností od 1. 7. 2009 se stává novým oficiálním autorizovaným distributorem produktového portfolia společnosti NETGEAR společnost SWS, a.s.

„Našim zákazníkům a obchodním partnerům se snažíme neustále přinášet další vylepšení nejen v oblasti technologických inovací a záruky, ale rovněž i dostupnosti produktů NETGEAR na trhu,“ řekl Aleš Mudruňka, regionální ředitel společnosti NETGEAR pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „Společnost SWS má na trhu výborné postavení a je pro nás zárukou dlouhodobé profesionální spolupráce, díky níž čeká celou distribuční síť resellerů další zlepšení osobního přístupu a prodejní podpory.“

Distribuční kontrakt se společností SWS zahrnuje kompletní portfolio produktů společnosti NETGEAR pro domácí uživatele a firmy včetně profesionálních úložných zařízení ReadyNAS, bezpečnostních řešení PROSECURE či LAN/WAN infrastruktury PROSAFE s bezkonkurenční doživotní zárukou.

„Produkty společnosti NETGEAR, které jsou ve své třídě naprostou špičkou, výrazně zvyšují naše možnosti v oblasti projektového SMB businessu,“ doplnil Ing. Stanislav Skalička, obchodní ředitel SWS a.s. „NETGEAR poskytuje vynikající kvalitu bez kompromisů a otevírají tak nové obchodní příležitosti nejen pro naše obchodní partnery z řad resellerů, ale rovněž firem z řad ISP či systémových integrátorů, kterým budeme schopni nabídnout klíčové technologie za velmi zajímavou cenu.“