APC NetShelter CX Office Enclosure

1. 7. 2009 20:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové stojany NetShelter umožňují instalovat síťové a serverové zařízení přímo v kanceláři

APC NetShelter CX Office Enclosure

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Jsou navrženy pro firmy, které mají nedostatek místa a zároveň chtějí rozšířit svou síťovou místnost nebo prostory serverovny.

Společnost APC ze skupiny Schneider Electric, přední celosvětový poskytovatel služeb kritického chlazení a napájení, představila inovativní rackové stojany NetShelter CX Office Enclosure, které lze instalovat prakticky v jakémkoliv otevřeném kancelářském prostoru. Díky odhlučnění je jejich provoz s integrovaným chlazením a distribucí energie velmi tichý. Design rackových stojanů s ohledem na umístění v kancelářském interiéru byl řešen s maximálním ohledem na estetická hlediska. Jsou vyrobeny z kompozitního dřeva ve třech velikostech - 18U, 24U a 38U.
Vývojáři sledovali cíl eliminovat u stojanů tohoto typů jejich umístění v prostorách určených výhradně pro IT a přijít s možností instalovat síťové zařízení a servery kdekoliv. Současně byla cílem kompatibilita, snadná a rychlá stavba systému - samozřejmě se zajištěním bezpečnosti v jejich okolí. Snadno se instalují a prostřednictvím plug-and-play technologie i jednoduše vzájemně propojují a zapojují.
“IT manažeři a majitelé malých firem často nemohou najít nebo vybudovat prostor pro serverové a síťové zařízení. Obvykle se tak musejí přizpůsobit neuspokojivé alternativě. Odstranit tuto nevýhodu bylo naším hlavním úkolem,” komentuje tuto novou koncepci senior viceprezident divize Home & Business Networks společnosti APC Dave Johnson.
Nové stojany jsou dostupné v třech provedeních:
Model NetShelter CX AR4018 má fyzickou kapacitu 18 rackových míst, odhlučnění ve výši 18,5 dB, maximální tepelné zatížení 1,2 kW (4,100 BTU/hodinu), integrovanou distribuci napájení z 15 zdířek chráněných před předpětím a spotřebu 18 wattů.
Model NetShelter AR4024 má fyzickou kapacitu 24 rackových míst, odhlučnění ve výši 18,5 dB, maximální tepelné zatížení 2,4 kW (8,200 BTU/hodinu), integrovanou distribuci napájení z 15 zdířek chráněných před předpětím a spotřebu 38 wattů.
Model NetShelter AR4038 má fyzickou kapacitu 38 rackových míst, odhlučnění ve výši 18,5 dB, maximální tepelné zatížení 3,6 kW (12,300 BTU/hodinu), integrovanou distribuci napájení z 15 zdířek chráněných před předpětím a spotřebu 57 wattů.

Více informací lze získat na internetové stránce www.apc.com .

Tiskové zprávy

Diskuse