Pracovní stanice Acer Veriton M67WS

Acer představuje pracovní stanici Veriton M67WS

Pracovní stanice Acer Veriton M67WS

Připravena na nejvyšší rychlost

Pracovištím, která kladou nejvyšší nároky na zpracování dat a grafiku prostě nestačí výkon standardních počítačů na projektování/konstruování s podporou počítače, vytváření digitálního obsahu, používání finančních aplikací apod. Společnost Acer uvedla na trh první pracovní stanici Veriton M67WS, která splňuje nároky tohoto segmentu a nabízí bezkonkurenční výkon, lepší ovladatelnost a vyšší zabezpečení v odolném a spolehlivém provedení.

Vzhled nové skříně působí jednoduše, účelně a naprosto profesionálně. Velká mřížka zvýrazněná pevnými žebry na přední části nových počítačů Veriton M67WS zlepšuje větrání a odvod tepla, zatímco optická mechanika a čtečka paměťových karet nejsou zakryté kvůli snadnějšímu přístupu a případné výměně.

Stanice Acer Veriton M67WS s podporou profesionálních řešení NVIDIA® Quadro® nabízí bezkonkurenční výkon a rychlost, a tedy dokáže dokonale využít veškeré schopnosti software. Je vybavena řešením Quadro® FX, které umožňuje digitálním umělcům, designérům a konstruktérům vytvářet jedinečné 3D návrhy a profesionální grafická řešení, zatímco Quadro® NVS představuje ideální volbu pro finanční ústavy, střediska obsluhy nouzových volání, systémy digitálního značení a jiné způsoby použití s kritickým významem.

Veriton M67WS s nejmodernějšími procesory Intel® Core™2 zaručuje rychlejší zpracování vícevláknových aplikací a čipset Intel® Q45 Express Chipset, který je navržen přímo pro profesionální použití, podporuje flexibilní řešení pro zabezpečení a ovladatelnost a tím přispívá k dosažení nové úrovně výkonu a efektivního využití energie. Veškeré nároky na multitasking a výpočetní kapacitu snadno zvládá až 8GB ultrarychlá paměť DDR3 a rozhraní PCI-Express® 2.0, které dosahuje optimálního výkonu zdvojnásobením rychlosti datového přenosu a šířky pásma pro komunikaci a grafiku. Pevný disk Serial ATA HD s kapacitou 1 TB je dostatečně velký na ukládání dat a vyznačuje se podstatně vyšší rychlostí přístupu k datům a vyhledávání. Podpora RAID 0, 1, 5, 10 zajišťuje neporušenost a propustnost dat.

Nový Veriton M67WS je vybaven technologii Intel® vPro™, která využívá funkce zabezpečení a ovladatelnosti podporované hardware pro zjednodušení údržby, zlepšení ovladatelnosti a zvýšení ochrany. Tato technologie umožňuje provádět vzdálenou diagnostiku a opravy, i když je počítač vypnutý a operační systém nepracuje. V případě softwarových nebo hardwarových problémů není tedy vždy bezpodmínečně nutné provádět zásah přímo na místě.

Pracovní stanice Veriton M67WS jsou vybaveny sadou utilit ControlCenter, které jsou určeny ke zjednodušení pracovního prostředí, neboť soustřeďují nejdůležitější funkce a šikovné utility na jediném, snadno dosažitelném panelu. Sada Veriton ControlCenter zahrnuje utility Acer QuickMigration, Acer PowerSaver, Acer SynchSmart, Acer SmartBoot a Veriton HelpDesk, které zjednodušují správu dat, napájení i často používaných programů a tím uživatelům šetří čas i energii a současně i zjednodušují rutinní úkoly.

Acer Veriton M67WS je vybaven snadno ovladatelným řešením TPM, které se nazývá Acer Security Suite a zaručuje nejvyšší zabezpečení dokumentů a dokonalé soukromí. Toto řešení je tvořeno EMBASSY® Security Center pro zvýšení ochrany počítače a sítě při současném snížení rizika a provozních nákladů. Navíc integrovaná technologie Intel® vPro™ zajišťuje nejvyšší úroveň podnikového zabezpečení hardwarovým řešením, které vyhledává viry a malware. Toto řešení rovněž automaticky instaluje bezpečnostní aktualizace v celé síti.

Veriton M67WS je dodáván s předinstalovaným 64bitovým operačním systémem Genuine Windows Vista® Business, Genuine Windows® XP Professional (Downgrade kit) nebo Linux® console/X-Windows. Další předinstalovaný software zahrnuje Intel® Active Management Technology 5.0 (Intel® AMT 5.0); Acer Empowering Technology (Acer eDataSecurity, eLock, eRecovery, eSettings Management); Veriton ControlCenter (QuickMigration, PowerSaver, SmartBoot, HelpDesk); Acer Inventory Manager powered by LANDesk®; Microsoft® Office 2007 (Ready/zkušební) Service Pack 1; McAfee® Internet Security Suite 2008 (60denní zkušební verze); Intel® Matrix Storage Manager 8.5; Wave® EMBASSY® Trust Suite; Adobe® Reader®; CyberLink® PowerDVD®; NTI Media Maker™.

Stručné technické údaje Veriton M67WS
Operační systém:1 Originální Windows Vista® Ultimate 64bit2
Originální Windows® XP Professional
Linpus™ Linux® console/X-Windows
DOS zdarma
Procesor:1 Procesor Intel® Core™2 Quad s technologií Intel® vPro™
(FSB až 1333 MHz)
Procesor Intel® Core™2 Duo s technologií Intel® vPro™
(FSB až 1333 MHz)
Procesor Intel® Core™2 Quad
Procesor Intel® Core™ 2 Duo
Čipset:1 Čipset Intel® Q45 Express s Intel® ICH10DO
Paměť: 1 Až 8 GB DDR3 800/1066 MHz SDRAM (podpora čtyř DIMM s dual-channel)
Pevný disk:1 Pevný disk Serial ATA s kapacitou až 1 TB
RAID 0, 1, 5 ,10 s podporou technologie Intel® Matrix Storage RAID4
Optická mechanika:1 Volitelné optické mechaniky:
• SuperMulti s technologií Labelflash™
Rozšiřovací šachty: 2x šachta 5.25”
Šest 3,5“ šachet (dvě externí, čtyři interní)
Grafika: • Grafické řešení Intel® Q45, které se zahrnuje:
• Grafický akcelerátor Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (GMA 4500):
• Podpora Intel® Dynamic Video Memory Technology 5.0 (Intel DVMT 5.0)
• Podpora Microsoft® DirectX® 10
• Podpora grafické karty PCI Express® 2.0 x16
Volitelná karta VGA:
• Řešení NVIDIA® Quadro® NVS 290 -Multi-Display pro profesionální kancelářské aplikace5
• NVIDIA® Quadro® FX 570 / FX 1700 - Professional 3D application pro AutoCAD / CAD / používané v architektuře a průmyslu5
Zvuk: Integrovaný zvuk s vysokým rozlišením s podporou 7.1 kanálů
Síť: Gigabit Ethernet
Rozhraní: Rozhraní na přední straně:
- 4x port USB 2.0
- Víceformátová čtečka paměťových karet 5
- Konektory pro sluchátka a mikrofon vysokým rozlišením
Rozhraní na zadní straně:
- 6x port USB 2.0
- Porty PS/2 pro klávesnici a myš
- Port Ethernet (RJ-45)
- 6x zvukový port
- Port VGA
- Sériový port
- Port DVI-D
Rozšíření: Slot PCI Express® 2.0x16
Slot PCI Express® 2.0x1
2x slot PCI v2.3 (5 V)
Paralelní port
Software:1 Intel® Active Management Technology 5.0 (Intel® AMT 5.0)
Technologie Acer Empowering (Acer eDataSecurity1, eLock, eRecovery, eSettings Management)
Veriton ControlCenter (QuickMigration, PowerSaver, SmartBoot, HelpDesk)
Acer Client Manager,
Microsoft® Office 2007 Ready, Service Pack 1
McAfee® Internet Security Suite 2008 (60denní zkušební verze)
Intel® Matrix Storage Manager 8.5
Acer Security Suite s Wave® EMBASSY® Trust Suite
Adobe® Reader®
CyberLink® PowerDVD™
NTI Media Maker™
Zabezpečení : Acer eLock Management
Acer eDataSecurity Management s podporou TPM
Sloty pro visací zámek a zámek Kensington
Upozornění na neoprávněnou manipulaci s počítačem
OneButton Recovery
Rozměry: 180 (š) x 440 (h) x 352 (v) mm (bez rámečku)
BIOS: AMI PnP BIOS kompatibilní s SMBIOS 2.5
Napájení: 300 W
Splnění předpisu: PC 2001, ENERGY STAR® 4.0, technologie Intel® vPro™
(Intel® AMT 5.0), GS
Schválení: UL, VCCI, FCC, CE, BSMI, CCC, MET, Nemko (CB & Bauart)
Volitelné příslušenství: Bezdrátová, USB nebo PS/2 klávesnice a myš Acer
LCD monitor Acer
Externí a vestavěné reproduktory Acer
Acer doporučuje originální operační systém Windows Vista® Business.
1. Specifikace závisí na modelu.
2. Přednosti 64bitového zpracování umožňuje využít pouze 64bitový software.
3. Technologie Intel® vPro™ podporovaná procesory řady Intel® Core™2 Quad Q9xxx a Duo E8xxx.
4. Podpora RAID 0 a 1 vyžaduje dva pevné disky, RAID 5 tři disky a RAID10 čtyři.
5. Volitelný