Mobilní telefon Samsung S8000 JET

9. 7. 2009 19:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung S8000 JET, novinka v nabídce předního výrobce mobilních telefonů, společnosti Samsung, láme rekordy. Ani ne měsíc od jeho odhalení zaznamenala společnost celosvětově 2 miliony objednaných mobilních telefonů Samsung S8000 JET. V sekci mobilních telefonů společnosti Samsung tak dosáhl historicky nejrychlejší expanze na trhu.

„Jsem velmi rád, že je o mobilní telefon Samsung S8000 JET takový zájem. Objednávky dvou milionů kusů během necelého měsíce předčily naše očekávání,“ řekl JK Sin, vedoucí Divize mobilní komunikace, Samsung Electronics a dodává: „Dle registrovaných objednávek je zřejmé, že jsme se tímto typem telefonu zcela trefili do přání a potřeb zákazníků. Samsung S8000 JET by se tak stal dalším milníkem v divizi mobilních telefonů společnosti Samsung,“

Nejen množství a rychlost poptávky po telefonu, ale i jeho plošné rozšíření dosahuje rekordních čísel. Do konce července by měl být Samsung S8000 JET komerčně dostupný ve více než 70 zemích světa. „Abychom byli schopni vyhovět značné nabídce po mobilním telefonu Samsung S8000 JET, museli jsme přestoupit na dočasnou reorganizaci domovského výrobního centra Samsung v jihokorejském Gumi. To je nyní zaměřeno pouze na výrobu tohoto typu telefonu,“ dodává Sin.

Slavnostní odhalení nového mobilního telefonu Samsung S8000 JET proběhlo celosvětově 15. června 2009 v rámci velkolepých oslav.