Notebooky Sony VAIO - novinky pro léto 2009

9. 7. 2009 15:00    Rubrika: Tiskové zprávy

VAIO spouští Windows 7 upgrade program

Notebooky Sony VAIO - novinky pro léto 2009

Společnost SONY představuje inovované řady notebooků VAIO na letní sezónu 2009 s možností registrace do upgrade programu pro zaslání nového operačního systému Microsoft Windows 7. Ať už potřebujete svůj laptop k práci a často cestujete nebo chcete mít vždy po ruce stylový a výkonný módní doplněk, určitě si vyberete ten pravý přímo pro vás.

Mobilní notebooky pro časté cestování
Nemůžete si dovolit být připoutáni stále ke stolu?
Cestujete a potřebujete kompaktního a lehkého společníka natolik zdatného, aby vydržel a sloužil? Jděte z jedné schůzky za druhou, stále s perfektní přípravou a aktuálními daty! Nechte svou kancelář doma a pohodlně pracujte s VAIO notebooky kdekoli. Vždy s dlouhou výdrží na akumulátor a potřebným výkonem.

Řada TT21 VGN-TT21XN/B
Velmi lehký a přenosný notebook stylového designu pro mobilní profesionály. VAIO série TT je vyroben z karbonových vláken, s LED podsvícením displeje a výdrží akumulátoru až 9 hodin.

Řada Z41 VGN-Z41XD/B
13,1" notebook se skvělým výkonem pro profesionály na cestách. Tenký a lehký notebook řady Z kombinuje elegantní a pevné karbonové šasi a výkonný hardware. Displej X-black LCD s LED podsvícením, zvýšenou odolností proti poškrábání a vysokým rozlišením přináší navíc opravdu skvělý obraz pro práci i zábavu. Velkou výhodou tohoto modelu jsou dvě grafické karty, poskytující možnost volby mezi grafickým výkonem a výdrží na baterii.

Řada SR49 VGN-SR49VN/H
Chytrý, lehký a stylový 13,3" notebook pro práci i zábavu s LED podsvícením displeje. Notebook řady SR je kompaktní přístroj pro mobilní použití. Pět programovatelných tlačítek usnadňuje spouštění vybraných aplikací pouhým jedním stiskem. Velmi praktický pro časté cestování.

Životní styl
Pro mnohé uživatele nejsou dnešní notebooky pouze záležitostí výkonu. Ten je navíc díky integrované technologii pro procesory Intel® Centrino® k mobilnímu použití více než dostačující. Notebook by měl také dobře vypadat. Přesně pro ty uživatele, kteří dbají na kvalitní design a doplňky je určena řada CS a NS.

Sony nabízí k těmto sériím mnoho nápaditých a stylových doplňků a příslušenství. Tašky, myši i pouzdra ve stejné barvě. K maximálnímu doladění je možné najít u některých modelů také ostatní produkty spotřební elektroniky např. MP3, fotoaparáty, digitální kamery, reproduktory apod.

Řada CS31
VGN-CS31S/Q, VGN-CS31S/T, VGN-CS31S/R, VGN-CS31S/W, VGN-CS31S/P, VGNCS31S/V
Módní a stylový notebook, který vypadá po vašem boku opravdu dobrě. Speciální design, včetně extralesklého “pianového laku”, je nabízen v šesti atraktivních barvách. Unikátní Sony registrovaný nátisk písma na klávesách notebooku, elegantní barvy a k tomu dostatečný výkon pro práci i zábavu. Sladění se stejně barevným příslušenstvím je pak už jen třešničkou na dortu k celkové spokojenosti majetele či majitelky.

Řada NS31 VGN-NS31S/S,VGN-NS31M/S
Notebook pro každodenní použití s elegantním „textilním“ potiskem bude vždy záviděníhodným doplňkem. Tyto notebooky jsou ideálním vyvážením mezi jednoduchostí, stylem a výkonem.

Domácí zábava
Chcete-li si užít kvalitní, širokoúhlý obraz, který je ideální pro hraní her a sledování videa, jste na správném místě. Dvoulampové podsvícení displeje u notebooku řady AW a vybraných modelů řady FW přináší výjimečnou kvalitu podání barev a ostrosti. Společně s HDMI rozhraním, DLNA technologií a Blu-ray vypalovací/combo mechanikou přináší jedinečné zážitky při použití na poli domácí zábavy. Předinstalovaný software pro správu a editaci videa, hudby a fotografií pomůže zkrátit a zpříjemnit chvíle strávené nad pořízenými záznamy z dovolené nebo party s přáteli. Můžete sledovat HD filmy, hrát hry, editovat svá videa, fotky a hudbu. To vše na jednom přístroji s kvalitním hardwarovým vybavením a vice než reprezentativním designem.

Řada FW41 VGN-FW41ZJ/H, VGN-FW41M/H, VGN-FW41E/H
Plně vybavený 16,4" notebook, ideální jako centrum domácí zábavy. Vypalte 50 GB dat na jeden Blu-ray disk, přehrávejte videa v plném rozlišení na Full HD displeji, užívejte si kvalitní hardware a usnadněte si svou práci pomocí balíku předinstalovaného software. Programové vybavení, nejen z dílny Sony, velmi usnadní kopírování, editaci a vypalování videa, hudby a fotografií. Pracovat s multimediálními soubory snadněji a přitom dosahovat bezmála profesionálních výsledků snad ani nejde!

Řada AW31 VGN-AW31S/B
Vlajková loď v kategorii VAIO notebooků určených pro zábavu. Kvalitní displej s dvoulampovým podsvícením a Full HD rozlišením přináší jasný a ostrý obraz. Ve spojení s Blu-ray vypalovací mechanikou je notebook vhodný pro domácí zábavu více než jakýkoli jiný.

Vaše VAIO zjednodušeně nyní s Windows 7!
Společnost Sony odstartovala (počínaje 26/6/2009) dobrovolný registrační program pro upgrade současného OS na systém Microsoft Windows7. Uživatel, který si od 26.6. 2009 (včetně) zakoupí notebook, má možnost na níže uvedené webové adrese registrovat svůj požadavek na obdržení operačního systému Windows7 a doprovodných utilit pro své VAIO. Jakmile bude operační systém uveden na trh, bude registrovaný uživatel kontaktován operátorem pro upřesnění logistických údajů a dodání zásilky DVD.

Windows® 7 byly vyvinuty přímo na základě reakcí uživatelů, což znamená, že zde naleznete mnoho prvků, které Vám donedávna chyběly. Pokud vás zajímá usnadnění každodenní činnosti a optimalizace vašeho notebooku VAIO tak, aby pracoval co nejrychleji, jsou Windows 7 přesně to, co hledáte.

Rychleji a snadněji:
• Vylepšená funkce správce a celoobrazové náhledy
• Jump listy. Zvětšování pracovní plochy & Windows® Search
• Internet Explorer® 8
• Snažší správa zařízení & funkce HomeGroup
Pracuje, jak potřebujete:
- Rychlejší, výkonnější
- Vylepšené nastavení spotřeby energie
- Kompatibilnější
Nové možnosti
- Vyvinuto pro snadnější sdílení médií
- Vzdálený streaming médií