Mobilní telefon Nokia 3720 classic

15. 7. 2009 14:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Žádné křehké zboží: Nokia uvádí model 3720 classic, nejodolnější mobil současnosti

Mobilní telefon Nokia 3720 classic

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nokia představila nový model 3720 classic, přístroj splňující normu IP54, který odolá vodě, prachu a pádům. Novinka kráčí ve šlépějích předchozích velmi populárních odolných mobilů Nokia. Nokia 3720 classic je zapouzdřena do velmi odolných materiálů, které bezpečně chrání vnitřní elektroniku. Doporučená cena Nokia 3720 classic je 125 Eur bez daně a prodávat se začne již během letních měsíců.

„Ať ji budete používat na pláži nebo na prašné stavbě, Nokia 3720 classic je zkonstruována tak, aby bez problémů vydržela stříkance vody nebo pády na zem,“ říká Markku Suomi, vice prezident, Connect devices. „Nokia 3720 classic navíc k odolnosti přidává bohatou nabídku funkcí. Je tak perfektní volbou pro lidi, kteří potřebují spolehlivý mobil pro každé prostředí s dlouhou výdrží baterie.“

Nokia 3720 classic má nepropustný kryt z odolných materiálů v mnoha barvách. Kryt baterie, který chrání nejenom samotnou baterii, ale i vnitřní elektroniku přístroje, je uzamčen šroubem. Telefon tak proto bez obav používat ve vlhkém, prašném a blátivém prostředí.

Kromě toho nabízí Nokia 3720 classic výjimečnou výdrž baterie nebo LED svítilnu, doplňující velmi odolnou konstrukci a robustní design telefonu. Z další nadstandardní výbavy nelze opomenout Nokia Mapy, které jsou nahrané na 1GB microSD paměťové kartě a také rozměrný a jasný 2,2 palcový displej. Tato kombinace velmi dobře poslouží při sledování cesty například v neznámém terénu.

Tiskové zprávy

Diskuse