SonicWALL TZ Series

16. 7. 2009 19:58    Rubrika: Tiskové zprávy

SONICWALL PŘICHÁZÍ S REVOLUCÍ V OBLASTI JEDNOTNÉ SPRÁVY HROZEB, DEFINUJE NOVÝ STANDARD FIREWALLŮ PRO MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY I DISTRIBUOVANÉ PODNIKY

SonicWALL TZ Series

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová produktová řada přináší zásadní novinky v oblasti zabezpečení, produktivity a redundance spolu s trojnásobným výkonem

Společnost SonicWALL, Inc. (NASDAQ: SNWL), přední poskytovatel technologií zabezpečení sítí, oznámila rozšíření své produktové řady TZ Series o nová zařízení TZ 200, TZ 200 Wireless-N, TZ 100 a TZ 100 Wireless-N. Inovovaná zařízení řady TZ Series včetně nedávno oznámeného přístroje TZ 210 poskytují malým a středním firmám (SMB) i distribuovaným podnikům inovace v oblasti blokování spamu, přepnutí na připojení 3G v případě poruchy a vzdáleného přístupu přes SSL-VPN spolu s řadou dalších klíčových funkcí, které pomohou firmám udržovat bezpečnostní hrozby pod kontrolou a zvyšovat produktivitu.

Nová zařízení SonicWALL TZ Series definují nové standardy integrace a daleko překonávají současnou generaci firewallů pro jednotnou správu hrozeb na trhu. Mezi jejich klíčové inovace patří první komplexní služba anti-spamu společnosti SonicWALL, která kombinuje vyspělé funkce vyhodnocování pověsti odesílatele na úrovni firewallu, Bayesovu analýzu v cloudu a karanténu na úrovni e-mailové schránky uživatele. Tato nová hodnotná služba v kombinaci s funkcemi zajištění produktivity na podnikové úrovni, jako je například automatické přepnutí na 3G nebo analogové připojení v případě poruchy, identifikace aplikací, správa přenosového pásma, vzdálený přístup přes SSL VPN, řadič bezdrátového přepínače, integrovaný bezpečný přístupový bod standardu 802.11n, gigabitová rozhraní a další klíčové funkce, definuje nový standard bezpečnostních zařízení pro SMB a distribuované podniky.

„Vždy jsme dbali na rovnováhu mezi bezpečnostními potřebami našich klientů, jejich rozpočty na IT a zkušenostmi,“ řekl Ron Culler, technický ředitel firmy Secure Designs, Inc., která je MSP partnerem SonicWALLu. „SMB produkty společnosti SonicWALL nám a našim klientům vždy sloužily dobře, a proto máme z nových zařízení řady TZ 200/100 radost. S podstatným nárůstem síťového výkonu, zdokonaleným operačním systémem a vzdáleným přístupem přes SSL VPN tato zařízení rozšiřují naši už tak robustní nabídku služeb. TZ 200 umožní našim klientům využívat rychlejší služby, které se nyní objevují na trhu pro malé a střední firmy.“

SonicWALL rovněž dosáhl nového prvenství na trhu, když spojil všechny tyto funkce se svými oceňovanými technologiemi Gateway Anti-Virus, Anti-Spyware, Intrusion Prevention, Enforced Client Anti-Virus a Content Filtering. Přitom se mu podařilo zrychlit propustnost UTM 2,5krát až 3,5krát proti produktům předchozí generace. Nové přístroje řady TZ jsou postaveny na hardwarové architektuře SonicWALL páté generace a proprietární technologii hloubkového prověřování paketů bez opětovného sestavení (RFDPI), která přináší bezprecedentní úroveň výkonu za nižší cenu.

„Kombinace vyšší sofistikovanosti malwaru a čím dál většího využívání sociálních médií dostává zabezpečení, produktivitu a nákladovou strukturu vaší sítě pod tlak,“ říká Patrick Sweeney, viceprezident produktového managementu společnosti SonicWALL. „Malé a střední firmy ani distribuované podniky však nemohou tento problém řešit tuctem různých řešení. Integrovaná řada firewallů SonicWALL pro jednotnou správu hrozeb s nápaditými novými funkcemi přináší rychlost, sofistikovanost a inteligenci pro pokrytí bezpečnostních a provozních ohrožení sítě s nižšími náklady.“

TZ 100 Series/TZ 100 Wireless-N Series
• Nový přístroj TZ 100 coby základní model řady TZ přináší vysoce výkonnou jednotnou správu hrozeb za cenu dostupnou pro každého.
• Komplexní služba blokování spamu (CASS) doplňuje stávající řadu ochranných prvků UTM včetně antiviru na úrovni brány, antispywaru, prevence narušení a vyspělého filtrování obsahu.
• Výkonné integrované funkce vzdáleného přístupu přes SSL VPN pro bezpečný a snadný vzdálený přístup.
• Pět konfigurovatelných rozhraní 10/100 ethernetu.
• Dvaapůlkrát vyšší výkon než TZ 180

TZ 200/TZ 200 Wireless-N Series
• V případě poruchy hlavní linky WAN podporuje přepnutí na USB 3G nebo analogový modem nebo na záložní hardware, což zaručuje organizaci nepřetržité zachování provozu.
• Rozšiřuje antispamovou službu CASS o sofistikované možnosti karantény na úrovni poštovních schránek jednotlivých uživatelů, což znamená možnost přizpůsobení za nižší cenu.
• Díky podstatně větší paměti a výkonnějšímu procesoru při podpoře těchto přidaných funkcí nabízí ještě o 40 % rychlejší provoz než TZ 100.

Řadu přístrojů SonicWALL páté generace nyní tvoří TZ 100, TZ 200 a TZ 210, které jsou všechny k dispozici v drátových i bezdrátových konfiguracích. Bezdrátové konfigurace podporují protokoly 802.11 b/g/n. Nové modely řady TZ staví na možnostech svých předchůdců TZ 150, TZ 180 a TZ 190.

Další informace naleznete na: http://www.sonicwall.com.

Tiskové zprávy

Diskuse