Projektor Panasonic PT-D5000

20. 7. 2009 14:18    Rubrika: Tiskové zprávy

PT-D5000 zaujme spolehlivým nepřetržitým provozem (24/7), zvýšenou kvalitou obrazu a jednoduchou údržbou odpovídající nárokům profesionálního využívání

Projektor Panasonic PT-D5000

Nový projektor Panasonic PT-D5000 se svítivostí 5 000 lumenů je určen především pro potřeby univerzit, konferenční prostředí a digitální nápisové aplikace. Hlavními výhodami, které uživatelé ocení, jsou jednoduchá údržba a spolehlivost.

Modely PT-D5000 nahrazují sérii projektorů PT-D4000 a v mnoha funkcích ji překonávají. Nová řada byla vylepšena ve třech základních oblastech – v kvalitě promítaného obrazu, širších možnostech nastavení a velice jednoduché údržbě. V souladu s dlouhodobou ekologickou vizí společnosti Panasonic dosahuje PT-D5000 nižší hodnoty spotřeby elektrické energie v pohotovostním režimu, a to na úrovni 0,3 W. Tato hodnota se nachází bezpečně pod stanoveným limitem Evropské unie max. 0,5 W, kterého musí tyto produkty dosáhnout do ledna 2010.

„Trh s profesionální AV technikou zaznamenal za poslední dobu prudký růst a vývoj. Panasonic se snaží reagovat na poptávku a již v roce 2002 přinesl jedinečné funkce, jako celodenní celotýdenní chod (24/7) anebo technologii dvojité lampy,“ dodává Hana Lehutová, produktová manažerka pro projektory společnosti Panasonic.

Vylepšený systém LAN kontrol zajišťuje, že systém nastavení a ovládání je rychlý, snadný a flexibilní. To je výhodné zvlášť pro krátké časové instalace, které jsou běžné v přednáškových sálech a konferenčních místnostech. Technologie Daylight View 2 zlepšuje kvalitu promítaných obrázků pomocí nastavení ostrosti, gama vln a barevné korekce.

„Ačkoli někteří výrobci stále pracují na ambiciózních plánech a vizích, my jsme se rozhodli vrátit zpět ke kořenům tradiční technologie, která je spolehlivá, výkonná a navržená dle přání zákazníků,“ říká Hana Lehutová, produktová manažerka pro projektory společnosti Panasonic.

Tiskové zprávy

Diskuse