Bell Technology - online služby

21. 7. 2009 16:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinky z oblasti online služeb výrazně zvyšují komfort pro obchodní partnery i koncové zákazníky

Společnost Bell Technology implementovala nové online služby, které výrazně usnadní nakupování produktů koncovým zákazníkům i objednávky zboží velkoobchodním partnerům.

První z novinek představují zcela přepracované webové stránky společnosti na adrese www.bell-technology.cz. Kromě moderního designu kladoucího důraz zejména na jednoduchost a snadnou orientaci nabízejí i výrazně rozšířené množství informací o produktech a službách společnosti v českém jazyce, odkazy na další portály společnosti, stránky podpory a řadu dalších užitečných odkazů.

B2B objednávkový on-line systém pro dealery, který je dostupný na webu http://b2b.bell-technology.cz/, byl obohacen o možnost elektronické výměny dat, již ocení zejména provozovatelé eshopů. Díky elektronické výměně dat mohou partneři společnosti Bell Technology stahovat z přidělené URL adresy soubor ve formátu XML, který obsahuje všechny potřebné údaje o prodávaných produktech (EAN kód, název sortimentu, název produktu a jeho krátký popis, nákupní cenu, prodejní cenu, skladovou dostupnost, zboží na cestě a údaj o aktivitě produktu). Prostřednictvím jednoho souboru tak mohou prodejci okamžitě aktualizovat informace o prodávaném sortimentu s minimální námahou.

Ve velkoobchodním objednávkovém online systému najdou odběratelé z řad dealerů přehled všech produktů výrobních značek AEG, CLATRONIC, COWON, DVICO, EMGETON, TAIYO YUDEN a TOSHIBA, jež jsou aktuálně v distribuci. Velkoobchodní ceny a další informace jsou přístupné v oblasti pro registrované uživatele.

Webshop pro všechny zákazníky
Společnost Bell Technology rovněž oficiálně spustila eshop pro koncové zákazníky dostupný na webové adrese http://obchod.bell-technology.cz/. Z těchto stránek lze nakupovat veškeré zboží z aktuální nabídky Bell Technology, tedy vlastní značky EMGETON a všech dalších výše jmenovaných výrobců s distribučním zastoupením.

Moderně řešený eshop nejnovější generace obsahuje všechny technologické prvky vedoucí k maximálnímu komfortu zákazníka, jako např. filtrování produktů, vyhledávání produktů podle názvu i kódu, včetně rychlého přidání zboží do košíku, či možnosti importu košíku ze souboru, které doplňuje jednoduchým designem a přehledně tříděnými kategoriemi produktů. Nechybí populární kategorie Akční výprodej, v níž mohou zákazníci najít denně aktualizovaný seznam akčního zboží s dočasně zvýhodněnou cenou nebo výprodejovými produkty. Jediným klepnutím myší lze také měnit měnu eshopu mezi českou korunou a eurem.

„Spuštěním on-line katalogů veškerého zboží v naší oficiální distribuci a objednávkových systémů pro dealery i koncové zákazníky jsme splnili další cíl našeho programu dlouhodobého zkvalitňování nabídky služeb,“ řekl Martin Motl, obchodní a marketingový ředitel společnosti Bell Technology. „Věřím, že oba portály se do několika měsíců stanou hlavním zdrojem informací našich stávajících i nových zákazníků.“

Na každém z obou portálů lze najít téměř padesát kategorií zboží s širokým záběrem od kapesní elektroniky přes spotřební elektroniku až po „velké“ bílé zboží. Pro koncové zákazníky je navíc připravena výhodná nabídka – při ceně objednávky nad 5 000 Kč bez DPH se neúčtuje poplatek za poštovné, dopravné ani balné. Ten se samozřejmě neúčtuje ani v případě osobního převzetí objednaného zboží.

Zcela nový systém online podpory
Výčet online novinek společnost Bell Technology uzavírá nový systém podpory pro distribuované výrobky na webu http://podpora.bell-technology.cz/. Jedná se o úplně novou koncepci podpory výrobků; původní fórum bylo zrušeno a již není v provozu. Na novém portálu online podpory najdou uživatelé např. instalační CD ke stažení, návody, software/firmware, vyzvánění, FAQ či rozsáhlé diskusní fórum.