WatchGuard získal ocenění

21. 7. 2009 15:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Analytická společnost Gartner zařadila WatchGuard mezi lídry trhu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

WatchGuard získal prestižní ocenění: Ve studii Gartner Magic Quadrant byl zařazen mezi lídry segmentu UTM (Unified Threat Management) díky svým SMB (Server Message Block) firewallům.

WatchGuard® Technologies, celosvětový leader v oboru zabezpečení sítí se umístil v segmentu “Leaders” ve studii “The Magic Quadrant” prestižní analytické společnosti Gartner. Ta je vedoucím poskytovatelem analytických dat týkajících se celosvětového IT průmyslu. WatchGuard se mezi lídry propracoval díky svým multifunkčním firewallům.
“Od roku 1996 byl WatchGuard jasným leaderem firewall technologií a dnes jsme hrdí na to, že nás Gartner – odborník na poli síťového zabezpečení – uznal jako leadera multifunkčních firewall systémů,” říká Joe Wang, CEO WatchGuard Technologies. “Pro všechny velikosti a druhy podnikání poskytuje WatchGuard impozantní a přitom jednoduše použitelná síťová řešení, která v sobě zároveň integrují firewall, anti-virus, prevenci vniknutí, filtrování webu, blokaci spamu a vzdálený přístup.”

“Segment vedoucích trhu (leaders quadrant) obsahuje prodejce prvořadého významu, kteří vytvářejí a prodávají své multifunkční firewall produkty postavené na požadavcích SMB (server message block). Požadavky nezbytné pro zařazení mezi celosvětové lídry trhu zahrnují širokou škálu modelů pro pokrytí všech případů užití SMB, podporu mnoha vlastností a možnosti správy a hlášení vytvořené tak, aby bylo možno je snadno použít. Prodejci v tomto segmentu vedou trh v nabídce nových zabezpečovacích možností a umožňují zákazníkům hladký rozvoj bez rizika zbrždění výkonosti sítě. Takoví prodejci se také dovedou vyhnout zranitelnosti svých síťových produktů. Společné znaky tvoří spolehlivost, konsistentní průchodnost a produkt, který se intuitivně spravuje a administruje,” uvádí ve své studii společnost Gartner.

“WatchGuard prokazuje kvality, které přímo oslovují pragmatické majitele společností a síťové admnistrátory. Vizí WatchGuardu je poskytovat dynamická síťová zabezpečení, která mohou být dále rozšiřována tak, jak se objevují nové hrozby, aplikace, síťová řešení i pracovní prostředí,” uzavírá Wang.
Více informací o bezpečnostních řešeních WatchGuard na: http://www.watchguard.com/.

Tiskové zprávy

Diskuse