Windows 7 RC a Server 2008 R2 RC - konec stahování

21. 7. 2009 15:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Stahování Windows 7 RC a Windows Server 2008 R2 RC se chýlí ke konci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Již jen necelý měsíc budou mít uživatelé možnost stahovat testovací verzi nového serverového a klientského operačního systému.

Dne 20. srpna bude definitivně ukončena možnost stahovat verzi Release Candidate systémů Windows 7 a Windows Server 2008 R2. Uživatelé, firmy a organizace tak mají poslední možnost vyzkoušet tyto operační systémy ještě před uvedením jejich finální verze na trh, jež je plánováno na konec října 2009. V této době by již měly být v obchodech počítače s předinstalovaným systémem Windows 7 od většiny výrobců a zároveň krabicové licence tohoto nového klientského operačního systému.

V současné době mají uživatelé možnost pořídit si nový počítač nebo krabicovou licenci Windows Vista Home Premium, Business nebo Ultimate a získat tak v rámci programu Technologické záruky upgrade na systém Windows 7. V souvislosti s přechodem na systém Windows 7 může být v některých případech požadována úhrada nákladů za vytvoření obrazu disku a nákladů na poštovné a balné. Přesné podmínky získání upgrade licence na systém Windows 7 najdete na stránkách konkrétního výrobce počítače nebo u prodejců počítačů.

Více informací o systémech Windows 7 a Windows Server 2008 R2 naleznete na stránkách www.Windows7.com a http://www.microsoft.com/windowsserver2008/en/us/default.aspx.

Tiskové zprávy

Diskuse