Sony Ericsson MINE

22. 7. 2009 14:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Sony Ericsson MINE: navrhněte si sami design krytu svého telefonu, který se pak může prodávat na celém světě

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Značka Sony Ericsson spustila tento týden speciální projekt MINE i pro Českou republiku. Uživatelé jej naleznou na stránkách www.sonyericsson.com/mine. Kdokoliv si zde může za pomoci speciálních interaktivních stránek navrhnout vlastní originální design krytu pro mobilní telefon Sony Ericsson W508. Svůj výtvor nebo jakýkoliv jiný návrh si pak může objednat a vybraný kryt mu bude doručen až domů. Všichni návrháři se zároveň mohou až do 1. října zúčastnit celosvětové soutěže MINE. Vítězný design krytu telefonu W508 pak bude sériově vyráběn a distribuován po celém světě.

Vlastní design krytu mobilního telefonu Sony Ericsson W508 může na stránkách www.sonyericsson.com/mine navrhnout každý podle svého vkusu. Vybírat lze z rozmanitého spektra barev, symbolů a vzorů, nápisů i vlastních obrázků, proto každý z návrhů může být atypický s prvky osobitosti a jedinečnosti. Navržený kryt je možné si následně objednat s dodáním až domů. Cena za výrobu a zaslání jednoho krytu je přibližně 300 Kč v závislosti na aktuálním vývoji kurzu.
Návrhy krytů z celého světa se pak průběžně zobrazují v sekci Galerie, kde si je každý může prohlédnout a až do 1. října 2009 hlasovat pro svůj oblíbený. Deset návrhů s nejvyšším počtem hlasů postupuje do dalšího kola, ve kterém odborná porota sestavená společností Sony Ericsson rozhodne o vítězném designu.
Odměnou za kreativitu bude pro autora vítězného krytu nejenom Sony Playstation®3, ale především skutečná produkce patnácti tisíc kopií oceněného krytu, který se stane součástí stylové řady W508 a bude celosvětově distribuován. Vítězové druhého a třetího místa získají telefon Sony Ericsson W508 společně s vlastním navrženým krytem. Ocenění na čtvrtém až desátém místě pak dostanou bezdrátové stereo reproduktory Sony Ericsson MBS-400.
Telefon Sony Ericsson W508 je novým Walkman mobilem s řadou užitečných funkcí. Z hudebních funkcí telefon nabízí Shake control pro okamžité ovládání hudebního přehrávače pohybem přístroje či funkci SensMe™ pro zvolení skladeb podle momentální nálady. Poslouchat hudbu lze s modelem W508 vedle hudebního přehrávače Walkman také prostřednictvím FM rádia s RDS. Přístroj je dále vybaven integrovaným 3,2megapixelovým fotoaparátem s funkcí Photo fix, která upraví snímky pořízené za zhoršených světelných podmínek.

Tiskové zprávy

Diskuse