Externí vypalovačka LG Super Multi pro malé notebooky

25. 7. 2009 07:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Přenosná vypalovačka LG se štíhlým designem pro netbooky

Externí vypalovačka LG Super Multi pro malé notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Stačí jen zapojit do USB a číst / vypalovat

Společnost LG Electronics (LG) představila novou vypalovačku LG Super Multi-GP08NU20. Externí optická disková jednotka je nejen výkonná, ale může se pochlubit také atraktivním štíhlým designem.
LG Super Multi-GP08NU20 přináší na trh přenosných externích mechanik svěží vítr, vanoucí směrem k praktičnosti a designu. Tuto vypalovačku ocení zejména lidé, kteří se rádi obklopují designově čistými a elegantními věcmi. Její vzhled je totiž ozdobou jak domácí pracovny, tak i moderní a vkusně zařízené kanceláře. Ženy i muži jistě ocení její pohodlnou přenosnost díky minimalistickým rozměrům. Vejde se bez problémů do každé menší tašky či kufříku. Výrobce však nezapomněl ani snadnou obsluhu. Stačí pouze zapojit přes USB a okamžitě lze začít vypalovat.
„Zařízením uděláme nepochybně radost majitelům netbooků a malých notebooků, v nichž není zabudovaná mechanika," dodává Jakub Švestka, PR specialista z LG Electronics CZ.
Informace, která nesmí chybět pro technicky zaměřené uživatele: mechanika podporuje formáty CD, DVD+/- a DVD-RAM, včetně vypalování dvouvrstvých disků Dual Bayer-R (8.5 GB) rychlostí 8x (DVD), resp. 24x pro CD. LG Super Multi-GP08NU20 vám nijak nezvíří prach v peněžence nebo na účtu – v České republice stojí 1390 Kč nebo 50 €.

Tiskové zprávy

Diskuse