Canon tiskl pro Mistrovství světa veslařů

29. 7. 2009 12:32    Rubrika: Tiskové zprávy

• Canon návštěvníkům představil i nové fototiskárny Canon PIXMA formou praktických ukázek

Canon tiskl pro Mistrovství světa veslařů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Canon CZ v souladu se svou firemní filosofií Kyosei – žít a pracovat pro společné blaho – dlouhodobě podporuje sportovní aktivity. Nyní se stala se partnerem Mistrovství světa veslařů, pro které na laserových tiskárnách Canon řady i-SENSYS zajišťovala kompletní tiskové zpracování veškerých provozních dokumentů a prezentačních materiálů.
Pro potřeby organizátorů a závodníků produkovala tiskové materiály řada černobílých laserových tiskáren Canon i-SENSYS a černobílá laserová kopírka Canon PC-D450, které jsou vhodné pro použití v malých kancelářích s vysokými nároky.
Zapůjčené multifunkční kancelářské tiskárny i-SENSYS MF4320d, i-SENSYS MF4380dn a i-SENSYS MF4690PL disponují kapacitou 20-22 str./min, barevným skenerem, automatickým oboustranný tiskem a funkcemi pro efektivní práci. Všechny uvedené typy za své vlastnosti a náklady na tisk také získaly vysoké ocenění od nezávislé organizace BLI.
V den finále závodů navíc Canon připravil pro návštěvníky příjemné zpestření programu. Na stánku Canon se tiskly aktuálně pořízené digitální snímky na multifunkčních fototiskárnách Canon PIXMA MP630. Tyto modely jsou vybaveny tiskovou hlavou FINE s mikrotryskami pro 1pl kapičky inkoustu, a nabízí tak kvalitu fotografické laboratoře. Nejčastěji si návštěvníci nechali tisknout fotografie Jitky Antošové, která získala již svou třetí zlatou medaili, dále netradiční záběry skupinových startů a skupinové fotografie na památku.
World U23 Rowing Championship
Mistrovství světa „World U23 Rowing Championship“, pořádané Českým veslařským svazem, se uskutečnilo tento víkend ve sportovním centru v Račicích. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 857 závodníků z 56 zemí a navštívilo jej 9000 diváků. Na přípravě, organizaci a samotném průběhu závodů se podílelo přes 300 členů řídících, sportovně technických, organizačních skupin a pořadatelů.
Více informací na www.canon.cz a www.racice.info.

Tiskové zprávy

Diskuse