GTS Novera - fakturace více než 2 500 pronajatých linek

29. 7. 2009 15:08    Rubrika: Tiskové zprávy

GTS Novera zajišťuje fakturaci již více než 2 500 pronajatých linek

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V březnu nabídl celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera jako jediný svým zákazníkům možnost zjednodušení platby za využívání služeb. To spočívá ve fakturaci nejen poskytovaných služeb, ale i paušálu za pronájem telefonních linek vlastněných dominantním operátorem. Během prvních čtyř měsíců převedla GTS Novera na tuto formu fakturace již více než 2500 telefonních linek. GTS Novera je jediným operátorem v České republice, který tuto službu nabízí.

„Společná fakturace námi poskytovaných služeb a pronájmu telefonní linky dominantního operátora přináší významné zjednodušení pro naše zákazníky. Výsledky za první čtyři měsíce potvrzují, že firmy této možnosti rády využívají – snižují tak výrazně své náklady na administrativu.“ říká Pavel Brabenec, ředitel divize produktů a projektového řízení společnosti GTS Novera, a dodává: „Proto nyní rozšiřujeme tuto formu účtování na všechny naše služby, které využívají linky dominantního operátora.“

Z ohlasu zákazníků vyplývá, že zákazníci na prvním místě oceňují sloučení fakturace. Nyní už dostávají pouze jednu společnou fakturu od jediného operátora – za volání, připojení k internetu i pronájem linky. Dále zákazníci oceňují úspory na paušálních poplatcích a třetím faktorem, proč zákazníci volí systém jediné fakturace, je jedno kontaktní místo pro řešení všech svých požadavků.

GTS Novera je v současné době jediným operátorem v ČR, který výhodu vyúčtování paušálů za telefonní linky společnosti Telefónica O2 svým zákazníkům nabízí. Kromě nabídky pro koncové zákazníky zprostředkovává GTS Novera tuto službu i pro své velkoobchodní partnery, kterým tak umožní dále zatraktivnit nabídku jejich služeb.

Tiskové zprávy

Diskuse