Konica Minolta Business Solution Czech mění své sídlo

29. 7. 2009 12:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Konica Minolta změnila sídlo pražské pobočky, nově je přesunuto do komplexu Argo Alfa

Konica Minolta Business Solution Czech mění své sídlo

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Konica Minolta Business Solutions mění adresu svojí pobočky v Praze. Nově najdete kanceláře společnosti na Praze 6, v nově budovaném kancelářském komplexu Argo Alfa na ulici Evropské. Společnost na novém místě funguje již od 13. července, kdy bylo dokončeno stěhování z původního sídla v Praze – Holešovicích.

Kanceláře společnosti se nacházejí v pátém nadzemním podlaží, v přízemí je servisní dílna pro kancelářskou techniku a v podzemním podlaží pak sklady spotřebního materiálu, náhradních dílů a tiskových zařízení. Oproti původnímu sídlu došlo k navýšení celkového počtu kanceláří a pracovních míst. Celková plocha kanceláří v budově Argo Alfa čítá 568 metrů čtverečních.

Hlavním důvodem pro stěhování pobočky Konica Minolty byl především požadavek na větší počet a velikost kanceláří a jednacích místností. Lokalita na ulici Evropská byla vybrána pro dobrou dopravní dostupnost jak automobilem, tak i městskou hromadnou dopravou - v plánech města je prodloužení metra trasy A. Klienti společnosti pak ocení možnost využít některého z celkem 35 parkovacích míst společnosti. Oproti Praze 7, kde bylo původní sídlo, nejsou v okolí nového sídla společnosti zavedeny parkovací zóny.

Druhým důležitým faktorem je také kvalitnější servisní zázemí – servisní dílna je v přízemí budovy, což usnadňuje zásobování a manipulaci s materiálem. Ve větších administrativních komplexech není podobný způsob vytvoření zázemí vždy možný.

Stěhování v číslech:
• celková plocha kanceláří: 568 m2
• celková plocha skladů a dílen: 123 m2
• celková plocha showroomu s tiskovými zařízeními: 80 m2

Společnost Konica Minolta sdílí v novém sídle kanceláře s pražskou pobočkou evropské centrály Konica Minolta, která má na starosti především trhy v regionu střední a východní Evropy. To umožňuje především urychlit jednání a zvýšit flexibilitu při kontaktu obou zastoupení.

Tiskové zprávy

Diskuse