Mobilní telefon Nokia 6720 classic s Ovi Maps 3.0

29. 7. 2009 12:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Zrozena pro navigaci – Nokia 6720 classic s Ovi Maps 3.0 na českém trhu

Mobilní telefon Nokia 6720 classic s Ovi Maps 3.0

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Nokia uvedla na trh v České republice mobilní telefon Nokia 6720 classic. Po modelu Nokia N86 8MP jde o další zařízení s předinstalovanou navigační službou Ovi Maps 3.0 včetně mapových podkladů střední a východní Evropy. Nokia 6720 classic navazuje na úspěšné modely 6220 classic a 6210 Navigator, které se staly pro mnoho uživatelů synonymem pro navigaci v mobilním telefonu. Také novinka klasické konstrukce 6720 classic nabídne vše, co zákazníci očekávají od specializované GPS navigace, navíc se všemi výhodami mobilního zařízení typu „vše v jednom“.

Služba Ovi Maps 3.0 uživatelům kromě propracované GPS navigace v samotném telefonu umožní například snadné plánování tras doma na počítači, jejich ukládání a synchronizaci s mobilním telefonem – prostřednictvím portálu www.ovi.com, na němž společnost Nokia otevírá všem uživatelům svých zařízení dveře do světa mobilního internetu a s ním spojených služeb.

Ovi Maps 3.0 nabízí i nové funkce jako jsou 3D mapy, upozornění na mobilní a stacionární radary, a nechybí ani předpověď počasí. Nokia 6720 classic se může pochlubit také vestavěným elektromagnetickým kompasem. V přístroji Nokia 6720 je k dispozici celoživotní licence pro pěší navigaci a desetidenní licence pro navigaci automobilovou. Využití mapových podkladů pro celý svět bez navigačních funkcí je samozřejmě zcela zdarma.

Nokia 6720 classic zaujme na první pohled kompaktními rozměry a také mírně zakřiveným tvarem. Telefon tak výborně padne do ruky. Základem je operační systém Symbian S60, který uživatelům umožňuje stahovat a využívat další přidané aplikace, třeba opět z portálu OVI, respektive z jeho součásti po názvem OVI Store na adrese www.store.ovi.com.

Novinka v sobě spojuje bohatou nabídku funkcí včetně 5 Mpix fotoaparátu s optikou Carl Zeiss a duálním LED bleskem a také vysokokapacitní baterii, díky které vydrží telefon na příjmu až dvacet dní. Navíc lze díky standardnímu 3,5 mm konektoru připojit jakékoliv hudební příslušenství a rázem máte plnohodnotný hudební přehrávač.

Nokia 6720 classic je na trhu k dispozici již nyní za orientační cenu 7 490,- Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse