Mobilní telefon Samsung BEATDJ - hudební

29. 7. 2009 12:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Hudební telefon Samsung BEATDJ nastupuje na českou scénu!

Mobilní telefon Samsung BEATDJ - hudební

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

S telefonem Samsung BEATDJ můžeš být DJem i ty!

telefon Samsung BEATDJ (M7600) předního světového výrobce mobilních telefonů Samsung Electronics Co. Ltd. přichází na český trh. Telefon z řady BEAT Edition si oblíbí převážně mladí milovníci hudby. Těm umožní Samsung BEATDJ jejich oblíbenou hudbu nejen poslouchat, mohou se stát i jejími tvůrci. Hudební profil telefonu s neuvěřitelným zvukem perfektně doplňuje stylový design s moderní dotykovou technologií. Samsung BEATDJ tak nastavuje ještě vyšší laťku všem hudebním telefonům.

Samsung BEATDJ je navržen tak, aby uspokojil všechny milovníky hudby prostřednictvím nejnovějších mobilních audio technologií. Součástí telefonu Samsung BEATDJ je intuitivní uživatelské rozhraní DISC, špičková audio technologie Bang & Olufsen a také aplikace pro vyhledávání, nákup a doporučování hudby.

Samsung BEATDJ vám umožní stát se DJem snadno a rychle. Díky BEAT DJ softwaru a uživatelskému rozhraní DISC můžete upravovat oblíbené hudební skladby a vytvářet tak originální remixy. Samsung BEATDJ umožňuje „skrečovat“ a přidávat různé samply, kterých je v telefonu dvacet. Snadno lze přidávat různé filtry (například ozvěnu), vytvářet smyčku nebo měnit hudební tempo.

Díky uživatelskému rozhraní DISC můžete listovat v hudebních skladbách nebo posouvat právě přehrávanou písničku. Samsung BEATDJ má navíc zabudované stereo reproduktory s Bang & Olufsen ICEpower zesilovačem, které znějí stejně dobře jako vypadají. Hluboké bohaté basy a křišťálově jasné výšky vás jistě okouzlí. Na výběr máte možnost zvolit si i prostorový zvuk SRS 5.1. Hudební výbavu doplňuje FM rádio s RDS, které je možné nahrávat.

Hudební portfolio telefonu doplňuje originální design, u kterého se výrobci nechali inspirovat jukeboxy. Stylový vzhled podporuje plně dotykový 2,8 palcový AMOLED displej, který spotřebovává ve srovnání s tradičními displeji méně elektrické energie a poskytuje vyšší kontrastní poměr dosahující hodnoty 10000:1. Díky tomu je schopen lépe reprodukovat tmavé odstíny, podání barev je živější a displej je také celkově jasnější, takže jej lze bez problémů používat i venku, a to i na přímém slunci. AMOLED displej je také schopen zobrazit obraz tak, že jej lze prohlížet pod jakýmkoli úhlem při plném zachování barevnosti.
Pohotovnostní displej si můžete zaplnit populárními widgety, které nabízí i odkaz do sociálních sítí. Součástí telefonu Samsung BEATDJ je také GPS navigace. Díky ní můžete do fotografií pořízených z fotoaparátu s rozlišením 3 megapixely vkládat informace o tom, kde byly snímky pořízeny. Telefon disponuje také 50MB interní pamětí, rozšiřitelnou pomocí microSD karty až o 16GB. Díky ní budete mít dostatek prostoru pro uspokojení i té nejbujnější fantazie.
Samsung BEATDJ bude na český trh uveden v průběhu července 2009 za orientační cenu 8 699,- Kč.

Network:HSDPA 7.2 Mbps
EDGE/GPRS (850/900/1800/1900Mhz)
Display: 2.8” 16M Full Touch WQVGA AMOLED (240 x 400)
Camera:
3 Megapixel CMOS
Auto-Focus / Geo-tagging / Smile Shot / Face Detection
Audio:
Full Touch Music Evolution: DISC UI, Spin Wheel Touch, BEAT DJ application
- DISC UI : Advanced Music Play UI
- BEAT DJ (DJing): Music Filters, Scratch, DJ Mix (Effect Sounds, Recording)
Poly 72 / SP-Midi / MP3 / AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA
Powerful Stereo Speaker / 3.5Φ Ear Jack / Motion Sensor
Audio by B&O ICEpower Technology / SRS Virtual surround sound 5.1ch / DNSe™
Find Similar, Find Music (Music Recognition), Find Tag
FM Radio with RDS, FM Radio Recording
Bluetooth Stereo Headset Profile
Video: MPEG4 / H.263 / H.264 / DivX / XviD
Video Recording (VGA 15fps )
Video Editing (Trim video / Image capture)
Value-added Features:: GPS and Geo Tagging, My Location Find
New PC Studio v1.0 / Mobile widget / SharePix (Mobile Blog )
Connectivity Bluetooth v2.1 / USB 2.0 (microUSB) HS
Memory: 50MB + External Memory : microSD (up to 16GB)
Size: 112 x 51 x 13.9 mm
Battery: 960 mAh

Tiskové zprávy

Diskuse