T-Mobile ADSL bez pevné a FUP

29. 7. 2009 12:27    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile nabízí „nahé“ ADSL

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Rychlý internet bez nutnosti platit paušál za pevnou linku
- Stahování rychlostí až 16 Mbps, žádný FUP

Nechcete platit paušál za pevnou linku a chcete rychlý internet? T-Mobile rozšiřuje od 1. srpna 2009 nabídku svých datových služeb o pevné připojení bez poplatku za pevnou linku. Tzv. „nahé“ ADSL představuje datové připojení v rychlosti až 16 Mbps, navíc bez omezení objemu přenesených dat. T-Mobile tak ještě vylepšuje své komplexní portfolio datových služeb umožňujících surfovat jak z pohodlí domova tak na cestách v notebooku nebo v mobilu.

„Věříme, že touto nabídkou oslovíme řadu zákazníků, které od využívání rychlého internetu prostřednictvím pevné linky odrazovala nutnost platit paušál za nevyužitou službu,“ říká Petr Dvořák, ředitel marketingu společnosti T-Mobile.

Zákazníci si mohou vybrat jeden ze dvou tarifů, a to buď Internet ADSL Standard–bez pevné linky s rychlostí 8 Mbps za 699 korun, nebo Internet ADSL Premium–bez pevné linky. Ten nabízí rychlost až 16 Mbps a přijde uživatele na 849 korun měsíčně (všechny ceny včetně DPH). U obou tarifů také platí neomezený FUP na objem přenášených dat. Službu je možné navíc aktivovat i v případě, kdy zákazník nemá aktivní pevnou linku (na tzv. neaktivním vedení).

Pro zájemce o mobilní internet jsou připraveny tarify a tarifní zvýhodnění pro paušální klienty i pro uživatele předplacených karet. Kompletní informace jsou k dispozici na www.t-mobile.cz/internet.

Tiskové zprávy

Diskuse