Logitech - 6 nových webových kamer pro video hovory

29. 7. 2009 20:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Webová kamera pro každého, pro každý den: Logitech uvádí na scénu webkamery spojené s bezplatným, rychlým a nenáročným softwarem pro video hovory

Logitech - 6 nových webových kamer pro video hovory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové webové kamery Logitech přinášejí jednodušší video hovory díky softwaru Logitech Vid

V návaznosti na nedávné uvedení softwaru Logitech® Vid™ – bezplatného, rychlého a jednoduchého způsobu, jak uskutečnit video hovory s vaší kamerou Logitech – dnes Logitech představil sedm nových webových kamer, které všechny s programem Vid pracují. Ať už chcete vidět rozzářené tváře vašich vnoučat, nebo si chcete popovídat se svými vzdálenými přáteli z očí do očí, je tu pro vás jedna z webkamer Logitech. Mezi nové webové kamery patří modely Logitech® Webcam Pro 9000, Logitech® 2 MP Portable Webcam C905, Logitech® 2 MP Webcam C600, Logitech® 1.3 MP C500, Logitech® 1.3 MP C300, Logitech® Webcam C250 a the Logitech® Webcam C200.
“Software Vid nyní mění způsob, jak lidé udržují vztahy, a tak je nejlepší čas vybrat si webkameru Logitech a udělat z video hovorů pravidelnou součást vašeho života,” řekla Gina Clark, hlavní manažerka a viceprezidentka obchodního oddělení společnosti Logitech pro internetovou komunikaci. “Logitech je průkopníkem ve vývoji webových kamer a naše nejnovější produkty vám usnadní komunikaci s vašimi přáteli a příbuznými po celém světě.”
Špičkové webkamery: Logitech Webcam Pro 9000, Logitech 2 MP Portable Webcam C905
S oceňovanou webovou kamerou Logitech Webcam Pro 9000 váš svět nikdy nevypadal lépe. Optika značky Zeiss® s automatickým zaostřováním vám umožní užít si maximálně ostrého obrazu i při záběrech z velké blízkosti. HD senzor s rozlišením 2 megapixelů přináší plynulé, realistické video o rozlišení až 720p a až 8-megapixelové fotografie (softwarově zdokonalené). Technologie Logitech® RightLight™ 2 se umí inteligentně přizpůsobit tmavému nebo světlému prostředí, takže vždy získáte nejlepší možné záběry, a s pomocí Logitech® Video Effects™ můžete vaše rozhovory obohatit o osobnější prvek tím, že vyberete ze stovek avatarů, obličejových doplňků a masek, které zvýrazňují váš vzhled a pohyby.
Logitech 2 MP Portable Webcam C905 přináší všechny výhody modelu Webcam Pro 9000 a navíc možnost použití na cestách – jedná se o přenosnou webkameru, s níž můžete uskutečnit video hovor bez ohledu na to, kde jste.
Webkamery střední třídy: Logitech 2 MP Webcam C600, Logitech 1.3 MP Webcam C500
Abyste se mohli nadchnout detaily ze života vašich milovaných, model Logitech 2 MP Webcam C600 přináší plynulé video v kvalitě HD a fotografie s rozlišením 8 megapixelů (softwarově zdokonalené) díky 2-megapixelovému senzoru a skleněné čočce. Dokonce můžete přenášet HD video o kvalitě až 720p – což je kvalita televizního přenosu. Vestavěná technologie Logitech RightLight 2 se inteligentně přispůsobuje při náročných světelných podmínkách, abyste dosáhli nejlepšího možného obrazu. Logitech Video Effects vám umožní obohatit vaše rozhovory o další osobní prvek.
Když chcete svým vzdáleným přátelům a rodině ukázat, jak se doopravdy cítíte, Logitech 1.3 MP Webcam C500 nabízí skleněnou čočku a 1.3-megapixelový senzor pro ostřejší záběry a plynulé video. Možnost zachycení 5-megapixelových fotografií vám umožní získat snímky s vysokým rozlišením (softwarově zdokonalené). Technologie Logitech® RightLight™ automaticky přizpůsobuje obraz, takže vypadáte opravdu dobře i při ztlumeném světle, a Logitech Video Effects vám umožní přidat k vašim rozhovorům ještě něco osobního navíc.
Základní webové kamery: Logitech 1.3 MP Webcam C300, Logitech Webcam C250, Logitech Webcam C200
Příjemné zážitky s video hovory vám zajistí model Logitech 1.3 MP Webcam C300, který umožňuje vytvoření až 5-megapixelových fotografií (softwarově zdokonalených). Navíc, Fun Filters z rodiny efektů Logitech® Video Effects™ k vaší video konverzaci přidají kopec legrace díky neónovým skvrnám, zkreslení v podobě rybího oka a dalším filtrům.
Logitech Webcam C250 potvrzuje pravdu, že vidět znamená věřit. VGA senzor se schopností zachytit fotografie až o rozlišení 1,3 megapixelů (softwarově zdokonalených) a nabídka Fun Filters z rodiny efektů Logitech Video Effects dělají z tohoto modelu webkamery jednoduchý nástroj, jak sdílet běh vašeho života s dalšími.
Logitech Webcam C200 vám umožní vidět vaše milované v realistických barvách díky VGA senzoru a snímcích s rozlišením až 1,3 megapixelů (softwarově zdokonalených).
Vaši blízcí potřebují jasně vidět vaši tvář, ale stejně důležité je, aby dobře slyšeli váš hlas. Proto nejnovější webkamery Logitech obsahují zabudovaný mikorofon s technologií Logitech® RightSound™ pro zřetelné rozhovory bez rušivého hluku v pozadí, a to i když nepoužíváte náhlavní sadu.
Modely Logitech® Webcam Pro 9000, Logitech® 2 MP Webcam C600, Logitech® 1.3 MP C500, Logitech® 1.3 MP C300, Logitech® Webcam C250 a Logitech® Webcam C200 jsou vybaveny speciální sponou, díky níž je můžete bezpečně připevnit k LCD monitorům a notebookům. Webkameru Logitech® 2 MP Portable Webcam C905 lze připevnit k notebooku, nebo ji můžete postavit na poličku či stůl s pomocí přiloženého stojánku. Model 2 MP Portable Webcam C905 navíc přichází s pohodlným cestovním pouzdrem.
Logitech Vid – bezplatná, rychlá a jednoduchá cesta k video hovorům
Software Vid, který byl navržen speciálně pro video hovory, přináší zjednodušené nastavení a prosté, intuitivní rozhraní. K nastavení programu Vid vám vlastně postačí méně než polovina kroků potřebných u hlavních služeb typu instant-messaging.
Vid se instaluje automaticky spolu s vaší webovou kamerou Logitech. Stačí několik kliků a jste připraveni na volání. Nejsou zapotřebí žádná zvláštní “screen names” (označení uživatele). A není nutné stáhnout si software od nějaké třetí strany. Když se chystáte k video hovoru, Vid použije e-mailovou adresu vašeho přítele nebo člena rodiny a zkontaktuje ho. Váš přítel prostě potvrdí vaši e-mailovou pozvánku k video hovoru přes Vid, spojíte se a můžete si povídat.
Vid představuje prosté, intuitivní rozhraní, v němž je každý prvek navržen tak, aby vám pomohl při video telefonování. Zavolat si můžete už po několika prostých krocích. Každý z vašich kontaktů je reprezentován profilovým obrázkem. Prostě kliknete na obrázek osoby, kterou chcete kontaktovat a Vid zahájí váš video hovor.
Vid je kompatibilní s počítači PC a Mac® a s externími i vestavěnými webovými kamerami. Vid je nyní ke stažení na stránce www.logitech.com/Vid.
Abyste nebyli ochuzeni o další možnosti, všechny webkamery Logitech take pracují s populárními aplikacemi typu instant-messaging, jako je například Skype™, Windows Live™ Messenger, Yahoo!® Messenger and AIM®.
Cena a dostupnost
Logitech Webcam Pro 9000 (2.990,- Kč s DPH / €109.99), Logitech 2 MP Portable Webcam C905 (2.890,- Kč s DPH / €99.99), Logitech 2 MP Webcam C600 (2.190,- Kč s DPH / €79.99), Logitech 1.3 MP Webcam C500 (1.440,- Kč s DPH / €49.99), Logitech 1.3 MP Webcam C300 (1.140,- Kč s DPH / €39.99), Logitech Webcam C250 (890,- Kč / €29.99) a Logitech Webcam C200 (590,- Kč / €19.99) budou podle očekávání k dispozici v USA a Evropě na začátku srpna.

Tiskové zprávy

Diskuse