U:fon - srpnové změny v hlasové a datové strategii

30. 7. 2009 12:08    Rubrika: Tiskové zprávy

NOVÉ TARIFY U:FONOVA 3G MOBILNÍHO INTERNETU

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Od 3. srpna je vysokorychlostní 3G mobilní internet dostupný opravdu pro každého! Již od 400 Kč měsíčně mají zákazníci možnost využít objemem dat neomezený přístup k internetu. A ti, kdo se chtějí připojit jen příležitostně, mají k mobilnímu 3G internetu přístup bez měsíčního paušálu. Společně s úpravou cen datových zařízení tak U:fon zcela inovuje svojí nabídku 3G mobilního internetu.
Od 3. srpna U:fon zásadním způsobem zatraktivňuje nabídku tarifů svého 3G mobilního internetu s cílem reflektovat potřeby zákazníků a zpřístupnit jej co možná největšímu počtu uživatelů. Proto dochází k uvedení nového, datově neomezeného tarifu s nejlevnějším paušálem na trhu za 400 Kč měsíčně. Jaké další novinky U:fon připravil? Tarif 3G mobilní internet Za Nula dostává ochutnávku 10 hodin internetu zdarma, nejvyšší tarif má neomezenou FUP pro běžné prohlížení stránek a dochází výraznému snížení pořizovacích cen zařízení. Tarif Za Nula je navíc předaktivován ke každému nově aktivovanému mobilnímu hlasovému tarifu. To je ve zkratce souhrn klíčových změn v datové nabídce U:fona
„Trh mobilního internetu se vyvíjí velice dynamicky. S poklesem cen notebooků vznikl zcela nový trh sekundárního připojení k internetu, podpořený rozmachem sociálních sítí jako Facebook, Twitter, ICQ, Skype apod. Je pochopitelné, že nároky na podobnou službu jsou odlišné. Zákazníci za druhé připojení nechtějí platit stejné peníze jako za připojení primární. Chtějí nižší paušály, jsou méně senzitivní na parametry služby, jiní naopak nechtějí platit žádný paušál, ale jen za čas, který na internetu opravdu stráví,“ říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona.„Všem těmto potřebám jsme se snažili vyjít vstříc při definici nového portfolia datových tarifů. Společně s výrazným snížením cen zařízení tak máme opravdu pozitivní zprávy pro zákazníky, kteří pořízení mobilního internetu ke svému notebooku zvažují, nebo jej dosud považovali za cenově nedostupný,“ dodává Lukáš Antoš.
Portfolio tarifů 3G mobilního internetu
Od 3. srpna U:fon přináší na trh nejlevnější datově neomezený tarif na trhu. Tarif 3G mobilní internet za 400 Kč měsíčně je určen primárně pro zákazníky, kteří chtějí mobilní internet jako druhé připojení, nechtějí platit vysoký paušál a nepotřebují jej na multimediální internetové aplikace. Verze tohoto tarifu s pevnou zdarma je také vhodná pro domácnosti, které zatím internet, především kvůli vysoké ceně, nemají. K paušálu navíc dostávají službu U:fonova telefonu s 200 volnými minutami na pevné linky zcela zdarma. Tarif 3G mobilní internet Plus (dříve U:fonův Fofr internet) za 600 Kč měsíčně má nově nulovou FUP na základní prohlížení stránek a stahování/odesílání emailů a je rychlostně neomezený; zákazník má k dispozici maximální rychlost, již mu umožňuje kapacita sítě a vzdálenost od základnové stanice. Tarif 3G mobilní internet Za Nula (dříve U:fonův Fofr internet Za Nula) zůstává shodný s původním, nově však každý nový zákazník dostane ochutnávku 10 hodin připojení k internetu zdarma; cena připojení je 20 Kč za hodinu (účtováno po 15 minutách), zákazníci však nikdy nezaplatí více než 800Kč/měsíc vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse