MSI X600 - ultratenký a lehký notebook

3. 8. 2009 11:42    Rubrika: Tiskové zprávy

i z této čím dál tím více oblíbené X-Slim série dokáží nabídnout stejnou výbavu a výhody, kterými se tradičně pyšní jen běžné notebooky mnohem větších rozměrů.

MSI X600 - ultratenký a lehký notebook

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění







Výjimečný design
Hmotnost pouhých 2,1 kg (včetně 6 článkové baterie) staví MSI X600 do popředí před jiné notebooky a stává se tak nejlehčím tenkým 15,6" notebookem na světě.

Velmi dlouhá výdrž na baterie
MSI X600 přichází s nejnovějším typem lithium-polymerové baterie a v kombinaci s novou Intel CULV platformou poskytuje dlouhou výdrž na baterie. S běžně dodávanou 6 článkovou vydrží MSI X600 kolem 4,5 hodiny. Vysoko kapacitní 9 článková baterie bude také k dostání a poskytne ještě delší výdrž. MSI X600 také přichází s MSI ECO Engine technologií. S touto technologií se uživatel může přepnout do jednoho z 5 rozdílných módů (herní, sledování videa, prezentace, kancelářská práce a turbo battery pro nejdelší výdrž), aby minimalizoval spotřebu energie při provádění různých úkolů.

Krystalicky čisté zobrazení
Diskrétní ATI 3D grafická karta zobrazuje bohatší, živější barvy a čistší obraz, čímž poskytuje reálnější vizuální zážitek. 16:9 LCD displej a HDMI rozhraní se perfektně hodí k přehrávání HD videí. MSI X600 je také vybaven druhou generací Dobly® Surround Sound a 4 reproduktory. Je také možné dokoupit externí optickou mechaniku.

Tiskové zprávy

Diskuse