Sygic nabízí navigační aplikace pro iPhone 3G S

30. 7. 2009 22:37    Rubrika: Tiskové zprávy

iPhone 3G S

Sygic nabízí navigační aplikace pro iPhone 3G S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Slovenská společnost Sygic nabízí unikátní řešení navigační aplikace pro nový iPhone 3G S, který dnes oficiálně přichází na český trh. Navigace Sygic je první opravdovou turn-by-turn navigační aplikací, která je k dostání přes Apple iTunes pro iPhone 3G a nový model 3G S. Navigace si odbyla svojí premiéru 18. června v Austrálii, na Novém Zélandu a v Jihovýchodní Asii. Sygic je jednou ze dvou společností na světě, které nabízejí takovouto turn-by-turn navigační aplikaci pro telefony iPhone.

Slovenská společnost Sygic nabízí unikátní hlasovou turn-by-turn navigaci pro nový iPhone 3G S, jehož prodej v České republice byl dnes oficiálně zahájen. Díky navigační aplikaci Sygic, která je k dostání přes Apple iTunes, tak lze snadno přeměnit jakýkoli iPhone na plnohodnotné navigační zařízení. Stačí si do telefonu stáhnout z iTunes aplikaci Sygic Mobile Maps Europe - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation a pak už jen zapojit zdroj a umístit iPhone do držáku na předním skle.

„Těší nás, že se společnosti Sygic podařilo úspěšně prosadit na celosvětovém trhu a zároveň nabídnout tuto unikátní navigaci pro iPhone 3G a 3G S i v České a Slovenské republice. Kromě nás na světě takovouto turn-by-turn hlasovou navigační aplikaci nabízí pouze jedna jediná další společnost, uvedla Anna Hurbanič, PR manažerka společnosti Sygic.“

Navigace Sygic Mobile Maps Europe pro iPhone obsahuje mapy 41 evropských zemí a dokáže navigovat ve více než dvaceti jazycích, včetně češtiny a slovenštiny. Aplikace Sygic Mobile Maps Europe je v České republice kromě iPhonu dostupná prostřednictvím portálu www.ceda.cz i pro více než 150 mobilních zařízení s operačním systémem Symbian a Windows Mobile. V nejbližší době se připravuje její uvedení do běžné obchodní sítě a připravuje se rovněž on-line obchod přímo na stránkách společnosti Sygic.

Navigační aplikace Sygic pro iPhone jsou dostupné v mnoha zemích světa včetně České republiky a Slovenska. Sygic již nyní naviguje v Evropě, USA, Kanadě, Mexiku, Rusku, Jihovýchodní Asii, Austrálii a na Novém Zélandu, kde si od uvedení do prodeje drží přední prodejní příčky v kategorii mobilních navigací. V Anglii byl Sygic vybrán týmem iTunes jako dopoučená aplikace „Featured Application“.

Všechny mapy aplikace Sygic jsou uloženy přímo v zařízení a není tedy zapotřebí jakákoli data stahovat během jízdy. Používání navigace je tak mnohem rychlejší, jednodušší a zároveň cenově výhodnější. Po zakoupení softwaru Sygic nejsou uživatelé nijak časově limitováni v jeho využívání a v pořizovací ceně jsou zahrnuty všechny aktuální mapy. Nehrozí tak žádné další měsíční nebo následné poplatky.

Další technické informace o softwaru Sygic Mobile Maps najdete na www.sygic.com

Tiskové zprávy

Diskuse