Nikon COOLPIX S1000pj s vestavěným projektorem

4. 8. 2009 12:49    Rubrika: Tiskové zprávy

zobrazování a sdílení snímků

Nikon COOLPIX S1000pj s vestavěným projektorem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Nikon Europe uvádí první fotoaparát na světě s vestavěným projektorem COOLPIX S1000pj. Očekáváme, že s postupným objevováním možností přehrávání snímků a videosekvencí pomocí projekce způsobí tento převratný model velký rozruch na trhu digitálních kompaktních fotoaparátů.

COOLPIX S1000pj ale neoslní jen vestavěným projektorem – tento kompaktní fotoaparát nabízí také snímky s vysokým rozlišením 12,1 milionu pixelů a širokoúhlý 2,7“ TFT LCD monitor. Díky vysoké citlivosti až ISO 6400 a exkluzivnímu systému zpracování obrazu Nikon EXPEED produkuje nový fotoaparát snímky v kvalitě, jakou můžete právem očekávat od výrobků Nikon. To vše ve štíhlém matně stříbrném nebo černém těle s objektivem NIKKOR s 5x zoomem.

Mark Pekelharing, Product Line Manager Consumer Products u společnosti Nikon Europe B.V, říká: „Uvedení našeho jedinečného fotoaparátu COOLPIX s vestavěným projektorem je skvělou novinkou pro milovníky techniky a fotoaparátů všude na světě – a je dalším prvenstvím společnosti Nikon v oblasti fotografického průmyslu. Uživatelé budou nadšeni tímto úžasným mistrovským kouskem. Přístroj je vybaven vším potřebným pro snadné pořizování i přehrávání snímků: skvělým monitorem a úžasným projektorem. Prohlížení snímků a videosekvencí nebylo nikdy tak snadné ani tak zábavné.“

Projekce stisknutím tlačítka
Jistě jste si někdy chtěli prohlížet snímky nebo pouštět video během setkání s přáteli nebo si připomenout, co jste během dne zažili. Právě to vám nyní umožní projektor fotoaparátu COOLPIX S1000pj pouhým stisknutím tlačítku. Vestavěný projektor umožňuje snadnou projekci obrazu s úhlopříčkou o velikosti 5“ až 40“1. Dodávané dálkové ovládání umožňuje bezdrátově ovládat projektor a běžné funkce fotoaparátu. Součástí dodávky přístroje je rovněž jednoduchý projekční stojánek, který zaručí optimální projekci.

Získáte přesně takové snímky, jaké jste si představovali
COOLPIX S1000pj je vybaven režimem automatické volby motivových programů, který automaticky vybírá vhodný motivový program na základě detekovaného motivu a umožňuje pouhým stisknutím tlačítka pořídit vynikající snímky. Navíc je zde pět funkcí redukce rozmazání snímků a inteligentní portrétní systém pro pořízení snímků usmívajících se osob. Další funkce „Změkčení pleti“, sloužící k dosažení špičkového vzhledu snímků, je retušovací technika umožňující pomocí „rozprašovače“ změkčit odstíny pleti fotografované osoby a dosáhnout tak lepšího vzhledu. COOLPIX S1000pj také napomáhá k bezproblémovému pořízení snímků aplikací funkce sledování obličeje a funkce redukce vibrací.

Cena fotoaparátu COOLPIX S1000pj bude oznámena v okamžiku zahájení prodeje.

Služba my Picturetown
Pořízené snímky můžete nyní bezpečně ukládat pomocí služby Nikon my Picturetown, zdarma dostupné služby pro on-line ukládání a sdílení snímků. Sdílejte snadno své fotografické vzpomínky s přáteli
a uspořádejte si všechny vzácné okamžiky do on-line kolekcí. Získáte zdarma 2 GB volného prostoru pro uložení tisíců snímků a budete-li potřebovat ještě více, můžete navíc aktualizovat své členství pro získání uživatelského účtu Gold Account.

Tiskové zprávy

Diskuse