O2 přináší limitovanou edici Kabát

4. 8. 2009 19:54    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 přináší limitovanou edici „Kabát“ mobilních telefonů

O2 přináší limitovanou edici Kabát

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Od 1.8. si mohou fanoušci kapely Kabát zakoupit u O2 mobilní telefon Nokia 6300 z limitované edice.

Součástí balení je zvláštní zadní kryt s gravírovaným logem skupiny Kabát (viz. foto v příloze). Pro zákazníky O2, kteří si mobil zakoupí, jsou navíc připraveny zdarma ke stažení tapety s motivy kapely. Stačí jen zaslat SMS s unikátním kódem, který najdou v balení telefonu, na číslo 999888.

"Tuto speciální edici jsme připravili v souvislosti s jedinečným koncertem k výročí 20 let skupiny Kabát, který se bude konat 12. 9. 2009 od 20 hod v Praze na Vypichu a jehož jsme hlavním partnerem. Tento koncert je letos jedinou příležitostí, jak vidět Kabát naživo,"říká Ing. Bohdan Tetiva, ředitel pro produktový marketing a věrnostní programy společnosti Telefónica O2 a dodává: "V prodeji je jen 2000 ks telefonů, takže je třeba si pospíšit."

Telefon je k dostání za 3795 CZK.

Od 1.8. je v plném proudu také soutěž o 500 vstupenek na koncert. Stačí hlídat www.o2extra.cz, kde se objevují výherní kódy. Hlavní výherce pak získá 2 VIP lístky, telefon z limitované edice a možnost potkat se s členy kapely. Více informací o soutěži na www.o2extra.cz.

Vstupenky na koncert je možné zakoupit výhradně na prodejnách O2, a to minimálně až do konce srpna. Pokud nějaké vstupenky zbudou, budou dány do prodeje v místě konání koncertu.

Tiskové zprávy

Diskuse