Mobilní telefon LG Chocolate naplno odhalen

Výrazná obrazovka HD LCD s úhlopříčkou 10 cm
Poměr stran 21:9 pro zážitek jako v kině
Elegantní černo-červený design

Společnost LG Electronics, třetí největší výrobce mobilních telefonů na světě, dnes oficiálně představila finální design a nejdůležitější specifikace nového telefonu LG Chocolate.

Čtvrtý telefon v sérii Black Label s modelovém označením LG BL40 se pyšní výrazným LCD displejem s úhlopříčkou 4 palce (10 cm) a vysokým rozlišením 800 x 345 pixelů, které zajišťuje vynikající kvalitu zobrazení. Široká obrazovka se vymyká konvenčním návrhům displejů, neboť nabízí panoramatický poměr stran 21:9, jenž uživateli mobilního telefonu přináší při sledování filmů stejný intenzivní zážitek, jaký získá v kině.

Rozšířená obrazovka uživatelům dovoluje využít překvapivě efektivní a pohodlné mobilní prostředí. Brouzdání po internetu je najednou neuvěřitelně snadné, protože na displeji s šířkou 800 pixelů mohou být zobrazeny celé webové stránky, bez nutnosti vodorovného rolování. Deseticentimetrový displej se vyznačuje také využitím duálního uživatelského rozhraní, které dokáže efektivně zobrazovat dva různé druhy obsahu najednou.

Široká HD LCD obrazovka „Real VGA“ poskytuje širokou paletu přirozených barev pro zobrazované obrázky, ostřejší fotografie, kvalitnější videa, dynamičtější hry a čitelnější dokumenty.

„Přestože spousta zájmu se soustředí na originální tvar tohoto telefonu, opravdové překvapení nastane, teprve až lidé objeví výhody deseticentimetrové obrazovky a potěší je prohlížení a snadné užívání,“ uvedl Vít Šubert, výkonný ředitel LG Electronics pro Česko a Slovensko.

Široká obrazovka LG Chocolate LG BL40 je kryta oblým temperovaným sklem a uložena v hladkém těle s lesklou černou povrchovou úpravou s ikonickými červenými akcenty. Přestože je obrazovka mnohem širší, patří nový telefon LG Chocolate LG BL40 do kategorie velmi štíhlých a moderních, podobně jako původní model LG Chocolate. Toho se celosvětově dosud prodalo přes 20 milionů kusů.

Nový telefon LG Chocolate bude k dispozici v 54 zemích včetně České republiky a Slovenska, a to již během třetího čtvrtletí. Cena přístroje bude odpovídat jeho prémiovým charakteristikám.